6 gedachten over “Fuck de feiten! Fact-free immigratiepolitiek”

 1. Vraagje..hoe denken PVVaanhangers dat onze multiculturele samenleving kan veranderen??HOE?
  De PVVmenschen fantaseren over een blank oerhollandsch volkspoldermodel Nederland met koeien in de wei,Volksnationalistische televisie,de scharensliep en de melkboer in de wijk,geen allochtonen meer op straat,geen buitenlandse winkels,geen allochtonen op het werk,verplicht nederlandse muziek op alle radiostations,verplicht elk huishouden sinterklaas vieren op 5 december,elk huis een rood wit blauwe vlag boven de deur,moskeeen uit het land,hindoetempels eruit,linkse kamerleden eruit,allochtonen eruit,buitenlandse restaurants eruit,pannenkijkers van de gemeente alle huizen nalopen,burenpolitie om je buren aan te geven,schandpalen op straat,huurtoeslag afschaffen,zorgtoeslag afschaffen,ontwikkelingshulp afschaffen,doodstraf invoeren,ghettos invoeren,nationale politie,guldentje terug invoeren,en een ieder die zich hier niet verplicht aan houd en de Hollandsche cultuur ondermijnen(lees bovenstaand PVVaanhangersdroom)land uitzetten of gevangenis in..Gezellig he zon utopia??”VERSCHRIKKELIJK!!

 2. @1 Aan de door u genoemde punten zou ik een hele dag kunnen besteden aan alleen godwinnen. Maar ach laten we dat maar niet doen, anders gaat de medemensch met een onderbuik huilie huilie doen.

 3. En het kan veel korter. 😛

  Iedereen met minimaal 1 niet-westerse (over)(groot)ouder geen stemrecht & geen recht op zorg, huisvesting of uitkering, 1 staatskrant, 1 staatsomroep en 1 staatsuniversiteit.

  *neemt alvast weddenschappen aan dat bij realisatie hiervan Nederland binnen 6 maanden wordt binnengevallen om ons democratie te komen brengen*

 4. @DSW door wie, die Amerikanen? Die zijn te druk ergens anders hun oliebelangen te verdedigen, dus ik zou niet op hen bouwen als NL. Amerika zal alleen ingrijpen als de Breiviks echt een reëel gevaar vormen voor de VS of een aanslag plegen op Amerikaans grondgebied.

  Het beleid van dit kabinet is idd grotendeels gebaseerd op de onderbuik en angst. De drie heren deden handjeklap, zodat Henk en Ingrid zogenaamd gehoord zouden worden. Grotendeels wordt er gewoon nu een VVD programma uitgevoerd waarbij de hogere inkomens niks merken en het geld van de midden inkomens en de armen worden geroofd, zie het niet durven aanraken van de HRA. En ach de PVV, die heeft de bejaarden, buschauffeurs en andere hardwerkenden gewoon laten vallen, zover is wel duidelijk. Het CDA mag de laatste kruimels nog proberen bij elkaar te rapen en dat is oa morren aan het gedoogbeleid onder leiding van knuffelTurk Coruz.

 5. Sjef Schreef:

  @DSW door wie, die Amerikanen? Die zijn te druk ergens anders hun oliebelangen te verdedigen

  …maar ze hebben de wetgeving hiervoor al vrijwel op orde. Even een klein aanpassinkje in de Service Member Protection Act en ze krijgen Schiphol + de Rotterdamse haven er voor terug. Ook lekker dicht bij Frankrijk waarvan je maar nooit zeker weet wat ze gaan doen (Freedom Fries anyone?) én dichter bij (ik noem maar iets) Bagdad dan New York bij San Francisco vandaan ligt zonder dat je allemaal lastige verdragen met plaatselijke regeringen moet sluiten.

  Bovendien weten ze deze keer zeker dat minstens de helft van de bevolking wél zal juichen bij een invasie. 😛

Reacties zijn gesloten.