From Gordon with love

from gordon with love

Zojuist Mark Rutte aan de lijn gehad die mij belde vanuit Sotsji. Geëist is dat de anti-homowet moet worden ingetrokken. Dit stelde hij aan de orde in zijn gesprek met Poetin, hij verzekerde mij elke dag hierover te debatteren met alle instanties mogelijk. Klasse van de minister-president dat hij mij persoonlijk belde, ik vertrouw op zijn goede wil en inzet’, aldus Gordon.

(bron)

11 gedachten over “From Gordon with love”

 1. De MP in Nederland belt de grootste Drama nicht persoonlijk? Serieus van alle homoseksuelen in Nederland en Nederlandse Homoseksuelen in het buitenland… houdt die lul contact met Gordon? ECHT!?

  Geen wonder dat Putin zulke rare ideeën er op na houdt, als alles wat je van Homoseksuelen weten afkomstig is van die zak via de woorden van een “Confirmed Bachelor” als Mark Rutte.

  Je word er spontaan depresief van, de Rechtse RTL 4 Homo heeft gewoon de hele scene overgenomen bij jullie. Moet er niet aan denken nu nog uit de kast te moeten komen in Nederland, je blijft er toch gewoon in met dat soort voorbeelden.

 2. Bovenop staat niet het volledig bericht omdat deze melding van Rutte was de aanleiding voor de cruciale vraag die hij vervolgens aan Gordon heeft gesteld: ” Wat moet ik aankomende dinsdag met Plasterk doen? Heb je even een advies omdat ik ten einde raad ben..”

  Het rest van het gesprek en het antwoord van Gordon worden niet openbaar meegedeeld, wel is het bekend gemaakt dat het inclusief ” negen-en-deltig met-lijst” aldus Gordon was.

  Vervolgens heeft Rutte aan Gordon beloofd om met de Chinese Premier ook te gaan kletsen over vernieuwing van de menulijst.

 3. Net van bronnen dicht bij de Volkskrant vernomen dat de beoogde opvolger van Plasterk is net door Rutte aangewezen.
  Het is de volkszanger Gordon.

 4. Nou nou volkszanger..een hitje van maribel gecoverd en voor de rest op geer zijn rug mee gelift en om de vijf seconden in de lach geschoten om niks.
  Ook zo’n VVD’er achtig persoon die in dat flutprogramma met geer repte over vrijwilligers en uitkeringsgerechtigden.het zijn misschien 80% zijn volgers op de televisie.
  Zeer over het paard getild mede door zijn valse lachende schuine ordinaire opmerkingen en volkse praatjes over allochtonen maakte hem bekend en gewild
  Nu ervaart hij zelf dat discriminatie niet leuk en lachwekkend is als je zélf aan de beurt komt

 5. @ och och och klopt!

  Een VVD’er
  Meegelift op geer zijntheatrale concerten
  Over het paard getild
  Ervaring? Ja met flut programma’s
  Zeker veel volksgericht publiek,die hij ook weer beschimpt
  Maar welke hits??

 6. Wellicht kan Plasterk bevestigen dat het gesprek tussen Rutte en Gordon niet is afgeluisterd, want met die Russen weet men het nooit. Kunnen nog aardig roet in het eten gooien. Getuige afgeluisterde Victoria Nuland, die zei “F*** the EU”.

 7. @ochochochoch, jammer dat de journalist het psychopatisch vaak barstend en de rillingen aanjagend lachje in de omschrijving van De grote zanger niet meegenomen heeft. Maar dat lusten VVD-res graag met een glaasje in de hand wel.

 8. Hmmmmm, nu dat ik schrijf denk ik dat Gordon alle kwaliteiten voor een degelijk Premier heeft.

Reacties zijn gesloten.