Fred Teeven: er moet een opleiding tot crimineel komen

Pubers die ernstige delicten begaan, kunnen voortaan langer achter de tralies belanden. Dat is het gevolg van het zogenoemde adolescentenstrafrecht dat staatssecretaris Fred Teeven (Veiligheid en Justitie) wil invoeren. Zaterdag stuurde hij een brief naar de Kamer waarin hij zijn precieze plannen presenteerde.

Want wat leren ze als ze achter tralies belanden? En met wie komen ze in aanraking? En hoe zat het ook al weer met het brein van adolescente jongens? Precies, Fredje weet het beter en zorgt voor opleiding van een nieuwe lichting criminelen. Zal wel zijn omdat hij zichzelf van werk wil blijven voorzien in de toekomst. Hij wil helemaal geen echte oplossing voor het probleem. Zoals elke politicus denkt hij aan zijn toekomst en na dit kabinet, kon Fredje wel eens ander werk moeten zoeken. Dus Fredje niet getreurd, hij verzint een list en zorgt voor meer criminelen. Fredje gered!

2 gedachten over “Fred Teeven: er moet een opleiding tot crimineel komen”

  1. Weer een stukje Amerikanisatie , nu nog de gevangenissen privatiseren en alles behalve een beetje eeten en één deken van hard werken laten afhangen , en je hebt ook hier de perfecte gevangeniseconomie , daarom moeten de sociale werkplaatsen dicht , concurrentie op dezelfde markt ….

  2. ” Zal wel zijn omdat hij zichzelf van werk wil blijven voorzien in de toekomst. ……..Dus Fredje niet getreurd, hij verzint een list en zorgt voor meer criminelen. Fredje gered!” ..

    Gaat ie ze dan zelf voor opleiden? 🙂

Reacties zijn gesloten.