Fred Teeven (VVD) lapt VN Kinderrechtenverdrag aan zijn laars

De Kinderombudsman constateert dat sinds 2008 de Nederlandse overheid niet aan de, via het VN Kinderrechtenverdrag, aangegane verplichting heeft voldaan om aanvragen van kinderen die zich met hun ouders willen herenigen met welwillendheid, menselijkheid en spoed te behandelen, zo stelt hij in een brief aan de Tweede Kamer (PDF).

Het gebeurt dus al langer, maar ook onder verantwoordelijkheid van Fred Teeven – en ik moet dan ook zeggen dat de associaties welwillendheid, menselijkheid en spoed zo ongeveer de allerlaatste zouden zijn die ik zou maken bij het horen van de naam ‘Fred Teeven’ – worden kinderen die in aanmerking zouden kunnen komen voor hereniging met hun ouders aan loodzware kruisverhoren onderworpen, waar kinderen helemaal niet tegen bestand zijn en ook niet aan onderworpen mogen worden. Als gevolg daarvan weten wij sinds 2008 85% van die vieze bruine kinderen buiten de deur te houden, vergeleken met ongeveer de helft vroeger. Tot verbazing van de ombudsman legt Fred Teeven alle adviezen om dit beleid  te wijzigen naast zich neer, omdat er volgens Fred Teeven helemaal niets mis is met de manier waarop hij, immers Fred Teeven de Onfeilbare (en geen enkele tegenstem van de coalitie dienaangaande accepterend), ze momenteel aanpakt.

Zijn er eigenlijk ook buitenlanders die van mensen met een uitstraling als die van Fred Teeven nog wel binnen zouden mogen? Jazeker. Als ze een enorme zak geld meebrengen, dan mogen onze buitenlandse medemensen namelijk wel degelijk binnen van deze wat-koop-ik-d’r-voor-VVD’er.

Tot zover dit verslag van de stand van zaken met betrekking tot ons voortgaand onderzoek naar microscopische overblijfselen van menselijkheid in ons neo-liberaal politiek bestel.

3 gedachten over “Fred Teeven (VVD) lapt VN Kinderrechtenverdrag aan zijn laars”

  1. “Fred Teeven (VVD) lapt VN Kinderrechtenverdrag aan zijn laars”

    De laarzen van Teeven stammen nog uit de periode ’33-’45 van de vorige eeuw bij de oosterburen. Merk: Hugo Boss?

  2. Dat vinden ze mooi hoor die rechtsen. Lijkt wel of ze kinderen jeugdigen haten…. Brievik moest er ook zo nodig wat teeners doodknallen. Lees je ff mee PVV.

  3. Had Smeerpijp Fred geen connectie met Pim F? Of was lid van dezelfde bende? Dezelfde criminele neo-nazi bende waar nu Geert W. de scepter zwaait? Waar Smeerpijp Fred is overgelopen naar de dependance van deze bende genaamd VVD?

Reacties zijn gesloten.