Fred Teeven wil maar liefst 150 Syrische vluchtelingen opvangen

Fred Teeven wil het enorme aantal van 150 vluchtelingen uit Syrië opnemen, van de 12.000 die de UNHCR aan Europa gevraagd heeft op te vangen. Kunt u zich die samengeknepen kop er al bij voorstellen waarmee hij dit toegezegd heeft? Nog kwalijker is dat de PvdA hier natuurlijk weer gewoon mee akkoord gegaan is, zoals de PvdA altijd als een rietstengel voor willekeurig welke rechtse wind dan ook buigt, als hen dat aan macht houdt of brengt.

En we zijn hier de laatste tijd af en toe behoorlijk kritisch geweest op de SP, maar het is wel op de site van de SP waar ik een scherp tegengeluid van Sharon Gesthuizen lees over deze kwestie. Dit is nu eens dat we graag willen horen van een partij als de SP.

6 gedachten over “Fred Teeven wil maar liefst 150 Syrische vluchtelingen opvangen”

 1. Gesthuizen:

  ” Ik kan gewoon niet geloven dat nota bene de PvdA akkoord gaat met het handjevol Syrische vluchtelingen dat Teeven wil opvangen”.

  Dit is het politieke addertje c.q de electorale beweegreden van de SP Laurent. Ik heb de politiek, Gesthuizen incluis, volkomen opgegeven. Goedkoop scoren, ze weet toch dat het er niet meer zullen worden.

 2. Oei! 150! En de aanzuigende werking dan?
  Maar nu even serieus: als ik één van die vluchtelingen was, zou ik me wel tig keer bedenken voordat ik me naar een kutland als Nederland met zijn hypocriete moraal en dito Schreibtischmörders liet brengen.

 3. Gaan we ook eens een topic starten over de behoud van de tijger? Mensen zat…. Ben een beetje mensen beu. Dat ze elkaar lopen te killen enzo… Sorry maar ben daar weer over aan het lezen en mijn maag draait om dat we dat ook laten gebeuren…. Hoe die prachtige dieren te redden. VVDers teveel en te weinig tijgers..

 4. Trouwens, ik vind dat Schreibtischmörder Fred Teeven
  naar Syrië gedeporteerd moet worden: met duct tape over die hele rotkop van ‘m en geboeid met tie-ribs.

 5. Evenredig aan het aantal inwoners van Nederland in vergelijking met de EU zouden er 400 vluchtelingen opgevangen moeten worden.
  Dan tel ik niet mee dat Nederland nog steeds een van welvarendste landen van de EU is.

 6. @2 Men kan zich inderdaad afvragen, wat erger is: verblijf in Nederland of verblijf in Syrië. Ik vrees toch verblijf in Syrië. Kan je nagaan hoe verschrikkelijk het daar is …

Reacties zijn gesloten.