Fractievergadering 25 maart 2014

Wilders komt binnen. Het agendapunt behelst maar een onderwerp. ‘Exodus PVV-kamerleden’

Agema had iedereen gebeld ‘Geen contacten met de pers meer, iedereen is erop uit om ons kapot te maken. Vooral die linkse publieke omroep, dus geen contact meer’

‘Mag ik wat zeggen’ probeert Beertema. ‘Nee jullie zeggen niks meer, nu niet en nooit meer. Ik had alleen moeten blijven, ik heb niks aan jullie. Jullie weten toch dat het alleen om Wilders gaat. Jullie zijn bankjesvulling, stemmachines en wat mij betreft hersenloos.’ Teun van Dijck schuifelt wat ongemakkelijk. ‘En hou jij maar helemaal je mond’ aldus een verbeten Wilders. Agema zet haar hoge hakken iets verder uit elkaar onder de tafel en slikt een paar keer. ‘Moet dat nou Fleur, waarom ben je altijd bezig om mijn betoog te verstoren’
‘Nu even over vorige week woensdag, ik sta er voor honderd procent achter, iedereen weet dat ik het liefst helemaal geen Marokkanen meer wil in Nederland, beter gezegd, helemaal geen moslims, dus de verontwaardiging is volledig uit de lucht gegrepen. Het scenario nu is weer de Calimero tactiek. Ik ga verontwaardigd naar buiten en zal de slachtofferrol met verve spelen. Jullie houden je mond, ja ook jij Dion, dus geen kielhalerij of andere middeleeuwse riddertaal. Fleur, ga jij maar weer de zielige vrijgezel uithangen en doe alsof je 24 uur per dag werkt. Teun blijf onzichtbaar zoals de laatste 8 maanden, dat doe je goed. Ik ga wel weer over mijn vrijheid zeuren en zielig spelen. Nu naar buiten heren, de pers wacht ons’

Einde vergadering.

15 gedachten over “Fractievergadering 25 maart 2014”

 1. Hee, Jhimbo, hoe denk jij eigenlijk over de uitspraken van Wilders?
  En hoe denk jij, als ex-insider, hoe je die klier het beste dwarsligt?

 2. Wat Cornelis vraagt zou ik ook graag willen weten. In hoeverre is dit artikel van Jhim realiteit, zoals het er aan toegaat binnen de fractie.

  Jhim, in hoeverre wordt die mediastilte doorgevoerd ‘in den lande’? Telefoon/ mail van: ‘iedereen nu zijn/ haar muil houden’? Zo niet, wat volgt er daarop?

  _
  “Geen contacten met de pers meer”

  http://www.rtvnoord.nl/artikel/artikel.asp?p=131862

  Ton van Kesteren is wel vaker op leugens betrapt, er was gedurende die mediastilte wel degelijk telefonisch contact met een bekende van mij. Telefoon deed het dus gewoon.

  “Zijn onvoorwaardelijke steun aan Wilders heeft volgens Van Kesteren niets te maken met politieke ambitie.”

  Neuh, daarom staat ‘ie nu op de EU-lijst. Die “aardige” man. Wolf in schaapskleren, voor een ieder die hem persoonlijk heeft leren kennen.

 3. Maar twitterend krijgen we nu een heel andere Wilders. Thijs Römer vroeg hem bits wat hij voor het land deed. Wilders bediende hem op zijn wenken en zorgde ondanks zijn aversie voor de nederlandse rechtspraak meteen, dat Folkert vd G begin mei vrijkomt. Je zou toch in deze voor hem barre tijden verwachten dat hij de onderbuikgevoelens van zijn fans, die die schurk helemaal niet vrij willen laten, genadeloos zou uitbuiten tegen die vermaledijde D66-rechtertjes. Ik moet hem, zoals altijd, wel verkeerd begrepen hebben!?

 4. Als iemand zich niet aan de mediastilte houdt, komt er een hysterische sms van Agema

 5. Wilders’ uitspraken zijn ver over de grens van het beschaafde. Alles wordt uit de kast gehaald om maar ook uit elke uithoek nog de laatste bedenkelijke stem te krijgen.

 6. “Als iemand zich niet aan de mediastilte houdt, komt er een hysterische sms van Agema”

  Dat Fleur Agema een “krijswijffie” is, is mij al jaren bekend. In hoeverre wordt die mediastilte opgedrongen, via de zgn. ‘vrijwilligers van de PVV’? Ik begreep van Ehsan Jahmi dat enig ‘Calimero-effect’ van de PVV, onderdeel uitmaakt van de klasjes van Geert Wilders? Naast de gezochte one-liners? Het e.e.a. voornamelijk digitaal, ook vanwege: https://en.wikipedia.org/wiki/Astroturfing

 7. Jhim, je weet toch wel dat je bij de PPV zit? Ik snap niet hoe je hier verontwaardigd over kan zijn. Als je ook maar enig fatsoen in je donder had gehad was je jaren geleden na die uitspraak over de kopvodden tax al opgestapt. Of nog beter had je je nooit bij die facisten van Wilders aangesloten! Dat je nu een leuk artikeltje schrijft op krapuul is grappig maar jou soort moet ik niet! Wat mij betreft moet jouw soort tuig het land uit en mogen de marrokanen blijven! Ik schijt op de PVV!

Reacties zijn gesloten.