FNV Bouw pikt WW-plannen Bruin 2 niet

Vakbondsnieuws:

Vakbondsleden van FNV Bouw zullen de WW- en ontslagplannen van het kabinet niet accepteren. Dat bleek dit weekend een landelijke bijeenkomst van de bond.
De onrust is groot, stelt de organisatie. ”Net als de bereidheid om de plannen hoe dan ook van tafel te krijgen.” (nu).

4 gedachten over “FNV Bouw pikt WW-plannen Bruin 2 niet”

  1. De tandeloze leeuw brult weer ,eerst zien dan geloven .Geen enkele vakbond heeft in de afgelopen jaren niets maar dan ook niets gedaan ze zijn alleen bezig met hunzelf en hun positie veilig te stellen .Jullie hebben je zelfs amper ingezet voor de schoonmakers en zo veel andere conflicten waren jullie ook niet echt zichtbaar .jaindien je voor televiesie ,of een journaal verscheen dan in volle glorie .Het zal mij en vele met mij benieuwen of jullie eens meer als je tanden liet zien .En roep eens indien nodig een staking uit ,maar dan zonder het achterkamertjes gedoe zoals altijd jullie handelsmerk is .Leden oproepen om te staken voor het ponum en alles al geregeld hebben vooraf ,gaat niet meer op .Dus neem je verantwoording .

  2. Waar was de FNV op 14 november?

    Als je geen solidariteit betoont, kun je ook niet verwachten dat je dat gemakkelijk kunt organiseren.

  3. De Kop klopt niet , het is FNV BOUW die het niet pikt , niet de slaafse koepel FNV , die onder leiding van een PvdA Bilderberger onderweg is naar de “Nieuwe bond ” Kom op Bouw , stap samen met bondgenoten nu een uit en begin een ECHTE vakbond …

  4. De meeste vakbonden zijn gewoon een instrument om de politiek via beroepsorganisaties te doen implementeren.
    Terwijl de bedoeling zou zijn dat het andersom gebeurt, dat de mensen hun stem en wil laten horen.

    De leidinggevenden worden later hiervoor altijd beloond.

Reacties zijn gesloten.