Flikker op met je vuurwerkmeldpunt

Goed, ik heb me altijd doodgeërgerd aan vuurwerk dat ver voor oud en nieuw wordt afgestoken. Vooral bij het uitlaten van de hond moet ik dan een paar weken korte routes nemen, om eventueel overlast van vuurwerk te vermijden. Ik laat de hond dan meestal alleen even schijten op de stoep en ga dan weer vlug naar huis.

Daarom ben ik blij met het vuurwerkmeldpunt waarop ik, als hondenliefhebber natuurlijk mijn vuurwerkklachten ga deponeren.

Mijn buurman heeft overigens geklaagd over de hondenpoep van mijn hond op de stoep. Ik heb hem al meermalen uitgelegd dat dat is, omdat zijn rotkinderen de hele dag vuurwerk afsteken, waardoor ik geen tijd durf te nemen om de sigaar van mijn hond op te ruimen.

Enzovoort.

Meldpunten, kliklijnen, enge hennepgeurtjes, wat al niet meer. Als jij mij aangeeft geef ik jou aan. Omdat ik last van je heb. En jij last van mij hebt.

Kijk even op Meldpuntenmeldpunt.eu om aan te geven welke meldpunten jij het meest (on)zinnig vind. En besef dat er altijd wel iemand is die last van jou heeft. En waarschijnlijk terecht, en dat is ook een meldpunt waard.

Prettige zondag verder.

11 gedachten over “Flikker op met je vuurwerkmeldpunt”

 1. Oh ja….. Je haat vuurwerk en je buurman klaagt over de poep van je hond.

  Combineer het nut van vuurwerk met de poep.

  Drol voor de deur, rotje er in, aanbellen en wegrennen.

 2. nou volgens mij geef je geen persoon aan als je last hebt van vuurwerk op dat vuurwerkmeldpunt maar gewoon dat je last hebt van vuurwerk in je straat of buurt!
  dus dat is wel een verschil vind ik met iemand verraden (aangeven dus).

  Ik hou ook niet van meldpunten of kliklijnen (kliklijnen zijn echt nog een fractie erger overigens!) ik maak er nooit gebruik van maar ik maak een uitzondering voor dat vuurwerkmeldpunt. “Last hebben van” : vergelijk dat is met verwondingen en gehoorschade en zo…

 3. ach ja na zwarte piet , hadden we nog even een relletje over de zwarte kerstman bij de overburen en nu dus het traditionele weg met vuurwerk gezeur dan kunnen we waarschijnlijk bij pas met pasen klagen over eieren die in de verkeerde tuin gelegd zijn of dat die arme paashaas mishandeld wordt ow en met die olympische spelen is ook allemaal gezeur over te schrijven . de zeiklijsters komen het jaar wel door .

 4. Van mij hoeven ze niet met deze meldpunt op te flikkeren. Wel hebben we meer erbij nodig – PVVmeldpunt.nl VOOR het melden van overlast van xenofobe, schizoïde,paranoïde, racistische burgers en daden zou wel goed op zijn plaats zijn. Permanent, wegens de diepe sociale problematiek.

 5. nexus, helemaal mee eens.
  ik heb overigens wel overlast gemeld, bij mij in de buurt kanllen ze er al wekenlang op los. Na mijn herseninfarct schrik ik me elke keer weer wezenloos, zelfs oordopjes helpen niet… Onverwachte harde geluiden zijn verschrikkelijk.

 6. Offtopic: Hey Defrysk, heb jij veel last van die stroomuitval bij jullie? Heb dat overigens eerder meegemaakt daar, heb in Brampton gewoond.

 7. @Defrysk

  En jij woont in Canada? Dus daar steken ze 365 dagen per jaar vuurwerk af en je bent te bang voor vuurwerk om de poep van je eigen hond op te ruimen?! Hyphocriete verhaaltjes verzinnen bestaat daar ook als een meldpunt voor?

 8. @Ron.

  Wat probeer je nu eigenlijk te zeggen in die post van je ?

  Defrysk zegt nergens dat er 365 dagen per jaar in Canada vuurwerk wordt afgestoken.

  En wat bedoel je met ze zin, “Je bent te bang voor vuurwerk om de poep van je eigen hond op te ruimen?” Denk je dat hij altijd als hij zijn hond uitlaat met vuurwerk bekogeld wordt of zo ?

  En hypocriete verhaaltjes verzinnen, hoeveel van zijn posts heb je eigenlijk gelezen ?

  Niet veel zo te zien.

 9. Diezelfde klagers over vuurwerk,klagen straks weer dat een stukje cultuur wordt afgenomen als het vuurwerk word verboden.

Reacties zijn gesloten.