Fitna 2? Nobody cares!

Nobodycares

‘Al die egocentrische fuckers denken dat de hele wereld om Nederland draait. Dat is de SBS6-mentaliteit.’ Verzuchting van Martijn van Lith (@deja_entendu) op Twitter. “Twitteraar @Deja_entendu heeft natuurlijk volkomen gelijk”, zegt Quote van de Dag. “Trouwe Lezer, Fitna 2 is nog niet eens uit en nu al wordt er gemiept over ‘het gevaar voor de internationale positie van Nederland’. Welke positie!? De laatste keer dat Nederland internationaal in het nieuws was, was vanwege #heligate. Face it mensen: in het buitenland interesseert het niemand Geen Ene Moer wat er in dit kleine kutlandje gebeurt. Niemand. Geen Ene Moer. Hoeveel aanslagen zijn er geweest vanwege Fitna 1?” En zo gaat het nog eventjes door. “Al maakt Wilders 100 van die moviemaker dingetjes, het maakt geen ruk uit.“

9 gedachten over “Fitna 2? Nobody cares!”

 1. “‘Al die egocentrische fuckers denken dat de hele wereld om Nederland draait. Dat is de SBS6-mentaliteit.”

  Waarlijk gezegd, doch met TV-shows slaan ze grote geld uit.
  Ene Grote Leider verzamelt ook hiermee miljoenen in zijn eigen stichting.

 2. Fitna 2 is toch echt spelen met vuur door een domme en koppige kleuter met verkeerde vriendjes.

 3. Nederland is een van de grotere economieën binnen de EU. Qua bevolking zijn we een middelgroot EU-land. Wat betreft internationale handel behoren we tot de wereld top.

  Dus houd alsjeblieft op met je onzin dat het niemand wat kan schelen. Dit is aantoonbare larie.

  Denemarken is een veel kleiner land zowel qua bevolking als economisch gezien. Toch heeft die naar aanleiding van de spotprent affaire boycots over zich heen gekregen.

  Het enige wat dit stukje communiceert is hoe ontzettend weinig jij zelfs maar van je eigen land af weet laat staan van de rest van de wereld.

 4. De reden dat Nederland waarschijnlijk geen boycots gaat krijgen is dat sinds de cartoon affaire het algemene discours in de Westerse Wereld over de Islam en Moslims verder is ontaard.

  Fitna 2 valt tussen alle andere haatuitingen niet meer zo heel erg op als een paar jaar terug het geval was geweest.

 5. 1#

  Leek mij ook ,
  En het hangt er van af hoeveel meer aanhangers Wilders voor zijn GWIFA met zijn reclame weet te krijgen.
  Ik las dat Terry Jones , die Wilders befaamde Deense speech deport moslims op zijn website Doveworld had, bv door de EDFL was uitgenodigd maar niet welkom in GB was.
  Dat was Wilders eerder ook niet.
  Jones’s Brave Heart actie Burn the Quran day , waarvan Wilders m.i. als inspirator mede dient, is niet zonder gevolgen geweest zoals onlangs VN slachtoffers in Afghanistan.
  Virulente anti Islam propganda waart als geestelijk virus rond.
  Wie het oppakken, waar , wanneer, hoe en waarom het uitbreekt zal per uitbraak geval anders zijn.
  Ik heb de relateerde tijdlijnen over genoemde connecties niet voor handen.
  Wilders zaait en voert met zijn buitenlandse dit virus rond. Waar het vruchtbare grond vond , verder aan het incuberen is ,bv connecties Australie als onbekend .
  De commentator die hem daar na.v. zij speech intervieuwde waarin Wilders noemde dat hij liever Ned. zetels verloor dan de rechtszaak ondergaan, concludeerde dat de rechtszaak zijn buitenlandse belangen in het geding brachten, zijn prioriteit daar lag. .
  Wilders distantieert zich bv. als held van de EDFL , distantieert zich van Koran verbrandingen,.
  Een rond warend virus kan zich in diverse burger- en politieke vormen, denk aan Deense Imam die bewust met de cartoons MO was gaan shoppen als dubbel chantage middel, laten zien.
  Ik denk dus dat Fitna 2 niets met nederland te maken heeft en dat hij niet zonder advies van zijn geldschieters die het mogelijk bedacht hebben, ermee in de media is gekomen.
  Een andere optie zou zijn dat Wilders dusdanig geobsedeerd en gefixeerd met zijn strijd tegen de Islam bezig dat hij in zijn wanen Mohammed persoonlijk aan wil pakken.
  De laatst leek me minder waarschijnlijk, er zijn meer oude profeten,heiligen en grote denkers die momenteel voor verder onderzoek uit de kast worden gehaald, onlangs Ghandi, Julius en Jesus.

 6. @ #3 en #4
  Nogmaals: pvda’ers en D66’ers zullen pissed off zijn en wat moslims chagerijnig, vooral in NL. Maar voor de rest is iedereen het binnnen een week weer vergeten, geloof me. Fitna 1 heeft hoegenaamd geen effect gehad en dat zal met Fitna 2 niet anders zijn. Nederlanders overschatten hun belang in de wereld schromelijk.

  het zal het bedrijfsleven bijvoorbeeld geen ruk uitmaken of iemand hier een bozig filmpje maakt. Als er geld te verdienen valt in NL zullen ze dat echt nalaten hoor.

 7. 1) Fitna 2 is bij mijn weten nog niet verschenen dus het is te vroeg om daar wat over te zeggen.

  2) Naar aanleiding van de Koranverbranding in Florida door Dominee Terry Jones zijn er rellen uitgebroken in Afghanistan.

  Ik acht het heel goed mogelijk dat er extra aanvallen komen op Nederlandse militairen, journalisten en hulpverleners in Afghanistan als deze film er komt.

  Zeggen dat Nederland zijn eigen belangrijkheid overdrijft geeft aan dat je niet zoveel van de Nederlandse Economische betrekkingen weet.

  In de jaren ”70 heeft Nederland van de Arabische wereld een olieboycot over zich heen gehad. Men weet ons prima te vinden als het moet.

  In Nederland zelf verwacht ik niet zoveel. Hooguit een agressieve eenling als Mohammed B. of een schreeuwlelijk die om heilige oorlog roept en vervolgens wordt genenegeerd.

 8. Dat neemt niet weg dat Jones, Wilders en andere trieste aandachtsverslaafden het recht hebben op hun vrijheid van meningsuiting.

  Ik acht minimaal een respons in Afghanistan waarschijnlijk.

Reacties zijn gesloten.