10 gedachten over “Finland krijgt onderpand voor lening aan Griekenland”

 1. Ja, terug naar de gulden. Dan kan de horeca weer een heimelijke prijsverhoging doorvoeren.

  Dit is echt een drama voor Europa. Wat een pluralistische partij toch allemaal niet voor elkaar kan krijgen.

 2. @3:

  welnee, helemaal geen gulden, jij gelooft nog steeds in een ordelijke keurige overdracht van het ene kapitalistische systeem ( qua poen) naar het andere?

 3. PVVers klagen altijd over Finnen 🙂

  Dit lijkt me wel een paar extra sorry’s van Mark en Jan Kees waard, ze hadden wel iets explicieter mogen melden dat ze er bewust van afgezien hebben om zekerheden te bedingen.

  De Grieken kunnen dit redelijkerwijs niet terugbetalen. De vraag is alleen wie deze boodschap aan de burgers mag gaan vertellen. Met het gebrekkige onderwijs van tegenwoordig zullen de kinderen van Henk & Ingrid waarschijnlijk Job Cohen de schuld gaan geven

 4. Het wil niet als algemeen EU beleid omdat de Finse Garanties van het geld is van het Noodfonds. Dus eigenlijk krijgt Finlang het geld van het Noodfonds in bruikleen. Dit is een zeer kwalijke zaak.

 5. Hoe duidelijk moet het nog worden.
  Er is GEEN 1 Europa.
  Als puntje bij paaltje komt kiest ieder land voor zichzelf.
  Oostenrijk wil dit nu ook.
  Mark Rutte vroeg om vertrouwen.
  Dit is weer een gevalletje vergeten te vertellen ?
  Hoe moeten deze verdeelde leiders de crisis oplossen.
  Stop die waanzin.

 6. Mocht de Euro dit gezeur overleven, lijken de kansen voor Merkel’s en Sarkozy’s Euroregering opeens een stuk rooskleuriger…

 7. Ja, weer allemaal terug van reces en speoddebat met Rutte en De Jager. Onvolledig informeren van de kamer was ooit een doodzonde, maar dat is verleden tijd geloof ik.

 8. Opvallend detail,Reutel vertelt op persconferentie :alle kamerleden waren op de hoogte van de deal met Finland middels de brief die Reuteltje met vrindje De Jager opgestuurd hadden tbv spraakverwarring.dus ook Wilders wist ervan alsmede de hele oppositie..
  En vandaag weer dingetjes eisen aan Reuteltje en roepen dat dit helemaal niet kan en dat we weer eens bedot zijn enz enz.
  Had die klootviool Wilders meteen ergens een stekker uit moeten trekken en had de beslissing helemaal niet beslist mogen worden door een demissionair Reutel 1 kabinet.
  Trouwens als iedereen het wist waarom woensdag al niet stennis in de kamer door de oppositie.
  Achteraf hebben de SP en PvdD toch als enigste door dat het verhaal niet klopte maar de rest was tevreden over de uitleg……
  Vandaag Reutel tegen de journaille alles wat ik zeg is binnen een half uur als breaking news door CNN en Reuters wereldbreed verspreid daarom zeg ik niks…

Reacties zijn gesloten.