Ferrier (CDA) draait onvervalste drol van PVV-snit

Pak Tanja Nijmeijer haar paspoort af!
Maak haar – geheel tegen de internationale rechtsregels – statenloos. Het CDA is de romantisering rond de “terroriste” beu.
Leuk dat deze “christen”-“democraten” iets romantisch zien aan een jonge Nederlandse vrouw die in het Zuidamerikaanse oerwoud tegen een door de VS overeindgehouden regime meestrijdt.

Hoe echt romantisch het is staat te bezien.
Maar als dochter van de eerste president van Suriname kent Ferrier, die het voortouw neemt bij deze PVV-flatus, deze bossen wellicht uit eigen waarneming. Als binnenlands toeriste dan. Dus voorwaarts op de zoektocht!
(Hoe koningsgezind zou Ferrier eigenlijk zijn, klinkt toch ongerijmd).

Over beu zijn gesproken: ziet deze mevrouw niet in hoezeer links en rechts mensen haar als “dissident” in die bruine regeringspartij beu zijn?

10 gedachten over “Ferrier (CDA) draait onvervalste drol van PVV-snit”

 1. Hoe zit het trouwens met al die Nederlanders die de zgn. “israelies ” helpen Palestijns grondgebied te bezetten dmv werken in Kibboetsen , en al die dubbele paspoortdragers in dat “Israelische ” legerr ??

 2. @2

  Geert en Uri spreken in dat verband over vrijheidsstrijders en vrijwilligers, geen terroristen of territoriale dieven

 3. Nou, ik vind dat die Tanja een behoorlijk dolgedraaid soldatenliefje of -marketentster is. Oorspronkelijk had ze ongetwijfeld de beste bedoelingen. Maar, geloof me, de FARC is echt, helemaal, verworden tot een narco maffia. Niet echt de schuld van Tanja. En wee mijn gebeente, als ik ook maar iets ten gunste van de corrupte en elitaire bende zeg, die optreedt als de regering van Colombia (onder CIA-protection).
  De oplossing is dus niet om domme Tanja te demoniseren, maar in Suriname het lef te hebben om tegen Desi te zeggen: BASTA!
  Maar de Surinaamse elites, waarvan Kathleen Ferrier deel uitmaakt, zijn helaas dodelijk besmet met het cda-pappen-en-nathouden-virus uit Den Haag.
  Dus, Geert Wilders, wees trots op Nederland, want we zijn er in elk geval voorlopig in geslaagd om een klein latjins-amerikaans land helemaal de verkeerde kant op te sturen!

 4. Nee, Joke, pardon, jongens zouden het net zo erg kunnen doen. Blijft waar, dat ik authentieke opnamen van Tanja heb gezien, waarvan ik denk: “Tjonge, was maar in Twente gebleven” Heeft nix met sekse te maken.

 5. Ach weer een echo van jaren 30 . Wie voor Fascistoïde organisaties werk ,zoals een lading Nederlandse Ex-soldaten als huurling , ( heet “bewapende beveiliger “tegenwoordig ) dan word je geen strobreed in de weg gelegd , of alles je met een Nederlands paspoort in het Israëlische leger zit , maar ben je lid van een zich links profiterende organisatie , dan ben je een probleem , De Nederlanders die is Spanje tegen het Franco Fascisme vochten hadden (veel ) meer moeite hun Nederlanderschap terug te krijgen dan Nederlanderse SSr’s die vochten voor de Nazi’s

 6. @4: Huib:

  Wat ze ook allemaal wel of niet zou zijn heeft niets te maken met het voorstel om haar paspoort af te pakken want dan komen er nog wel een miljoen ofzo in aanmerking.
  Zoiets doe je gewoon niet ook al zou ze een mannelijk of vrouwelijk soldatenliefje zijn.

 7. A.J. van der Kluft

  Geweldige koptekst ,:lol: en 😀 😀 !
  Waarom haar paspoort afgenomen zou moeten of dat dit zou kunnen was mij toch al een raadsel. Schitterende koptekst

  Ik stond vanmiddag voor een stoplicht waar een papiertje met deze tekst op geplakt was :

  “Power to the peaceful
  Wat u zegt kan u voor u gebruikt worden”

  Helemaal mee eens tot ik mij bedacht dat ik hier onlangs een ad hominem ploert 😮 geschreven heb, heb ik weer

  Ik ga maar niet verder los over de geweldige vrijheid om in private peace iets ad hominem uit te kunnen draaien 😉

 8. Al Bakrastani Schreef:

  Ach weer een echo van jaren 30 . Wie voor Fascistoïde organisaties werk ,zoals een lading Nederlandse Ex-soldaten als huurling , ( heet “bewapende beveiliger “tegenwoordig ) dan word je geen strobreed in de weg gelegd , of alles je met een Nederlands paspoort in het Israëlische leger zit , maar ben je lid van een zich links profiterende organisatie , dan ben je een probleem , De Nederlanders die is Spanje tegen het Franco Fascisme vochten hadden (veel ) meer moeite hun Nederlanderschap terug te krijgen dan Nederlanderse SSr’s die vochten voor de Nazi’s

  He-le-maal eens met Al Bakra #7 die het meer dan prima heeft verwoord.

Reacties zijn gesloten.