17 gedachten over “Femke Halsema heeft haar zakdoek klaar”

 1. Verrassend? Nee, volstrekt voorspelbaar.

  Komend weekend worden er in Londen diverse ..ehhh….evenementen..georganiseerd om het verscheiden van deze terroristenleidster te gedenken. Stay tuned!

 2. Niets belet die snottermadame met haar 140 karaktermeninkjes over van alles en niks haar ‘rolmodel’ achterna te gaan hoor als ze dat zo graag wil.
  Net als dat wijf die Nelson Mandela en het ANC afschilderde als terroristen en dikke maatjes was met de fascistische massamoordenaar Pinochet zal ik ook haar niet echt missen denk ik.

 3. @7, “Gotcha!” Ja, ik kan me de ziekmakende verheerlijking van het oorlogsgeweld en de oorlog bij die eilanden nog herinneren. Een maand na de oorlog was erin de UK een beurs van wapenhandelaren (business as usual hè) en daar werden de prestaties van de van franse makelij zijnde Exocet-raketten geroemd. Die hadden inderdaad hun ‘nut’ bewezen voor de fascistische bazen van Zorregueta: honderden britse jonge jongens dood.
  Omwille van het misplaatste prestige van Margaret Thatcher en een stel fascistische generaals.
  Dát is dus wat een volstrekte idioot als Femke Halsema blijkbaar als voorbeeld en ‘rolmodel’ ziet: iemand die honderden kinderen de dood injaagt, een afschuwelijke dood injaagt.
  Ze zouden subiet haar kinderen moeten afnemen.
  Die twittertuthola spoort voor geen meter.

 4. Thatcher had uitgevonden hoe je meer winst kan maken op ijs door het met lucht op te pompen.
  Dat zelfde principe heeft ze samen met reagan ingevoert bij de banken.

 5. weer iets waar Femke het met Geert eens is , hoe gaan de broodmeszaagfans van Geert daar mee om ??

 6. Wanneer is het mis gegaan met Halsema? Ik vond altijd wel leuk dat ze Wilders tegengas gaf in de TK. Een van de weinigen die dat wou en daartoe in staat leek. En nu die stomme, gratuite twitter-meninkjes die ze van tijd tot tijd uitruft.

 7. The Bitch is finally dead, en Halsema begint te oreren over een rolmodel…?! Ik zeg verder maar wijselijk niets.

 8. In tegenstelling tot Rutte had Stalin wel ruggegraat en nam hij besluiten, was een mover and a shaker. Is Stalin nu ook een ‘rolmodel’? Niet dat ik het altijd met hem eens was hoor, maar toch: ‘rolmodel’?

 9. Blij trouwens dat ik geen 60 Euro voor ‘De Correspondent’ heb geschokt. Ook al zouden die andere journalisten top zijn: 1 druppel teer verziekt een vat met honing.
  Zestig pleuro schokken en dan het risico dat iemand je tracht aan te praten hoe geweldig Thatcher wel niet was…alleen de gedachte maakt me al misselijk.

Reacties zijn gesloten.