Feminist en Moslim; kan niet zegt schedelmeter Joost

Twitter - JoostNiemoller- Kijk, @AshatenBroeke, dit is ...

Zelfbenoemd nieuwrealist en schedelmeter Joost Niemoller, de man die werkelijk alles instrumentaliseert om de angst voor de Islam aan te wakkeren en moslims te dehumaniseren stelt in zijn laatste blogje (gratis want anders leest niemand het) :

Kijk, Asha ten Broeke, dat is nu feminisme. Zelfbeschikking, door het afwerpen van de haatboeien van de islam die je tot slaafse broedkip hebben veroordeeld. Om martelaren uit te poepen.

En deze feministische moslima’s dan:
Fatimah Baraghani, Qasim Amin Irshad Manji, Amina Wadud, Asma Barlas, Fatima Mernissi, Riffat Hassan, Leila Ahmed, Raheel Raza, Fadela Amara, Hedi Mhenni, Sihem Habchi, Nahed Selim, Mona Eltahawy, Halleh Ghorashi en nog veel meer…

In de reactieruimte genoemd:

Nawal el-Saadawi

7 gedachten over “Feminist en Moslim; kan niet zegt schedelmeter Joost”

 1. Joost Niemoller is een mislukt journalist. Want hoe anders valt het te verklaren dat de man via de Groene, Nieuwe Revu en HP/ de Tijd is afgezakt naar De Dagelijkse Standaard? Hier is hij inmiddels ook uitgekakt, want de directie was zijn pro-PVV propaganda meer dan zat.Nu probeert hij via zijn eigen webgedrocht betaalde abonnees te werven voor zijn groteske onzin. Zijn laatste canard ofwel eendenpoepje is een artikel waarin hij beweert dat de aardgasbaten zijn opgegaan aan immigranten.Hoe verzin je het.Ook als romanschrijver is Niemoller mislukt. Hij komt niet eens voor in de ramsj TopTien van de Slegte.Laten we de man niet meer serieus nemen.

 2. De Egyptische feministe ten huize van wie ik spontaan door dysenterie werd overvallen (er is geen verband) niet vergeten: Nawal el-Saadawi…

 3. Zo dom om klakkeloos aan te nemen dat feminisme en moslim-zijn elkaar uitsluiten. En zo arrogant westers om aan te nemen, dat religie en feminisme niet door een deur kunnen. Dat zal best gelden voor jodendom en christendom, maar daarom niet perse voor de islam. Zie ook http://www.cie.ugent.be/CIE/badran.htm meneer Niemöller.

 4. Ik, man zijnde, vind http://www.hassnaebouazza.nl toch wel ‘een behoorlijk feministisch wijffie’. En gezien de vele beledigingen en bedreigingen aan haar adres (“haatsnee” en nog ranziger incl. stalking), weet ze menig “man” te beroeren (lol).

  Ga ik nu even die andere dames door m’n zoekmachine gooien. Dank je, Joost! Werkelijk! Ina ook, uiteraard!

  _

  @Laarmans,

  Waar is: “Hier is hij inmiddels ook uitgekakt, want de directie was zijn pro-PVV propaganda meer dan zat.”?

  Ach, laat maar. Offtopic ;-]

  “een artikel waarin hij beweert dat de aardgasbaten zijn opgegaan aan immigranten.”

  Tja, die heb ik al vaker gezien. Maar een gevalletje ‘jammer dan’ voor domrechts.

  De “grap” is o.a. het volgende: http://www.geschiedenis24.nl/andere-tijden/afleveringen/2006-2007/Aardgas.html?npo_cc_skip_wall=1&npo_cc=na&npo_rnd=848202634

  Overigens had Zeeland zeer wel mogelijk een 2e https://nl.wikipedia.org/wiki/Watersnoodramp gehad, ware het niet dankzij die aardgasbaten

  De Oosterscheldekering is er, bijvoorbeeld, ook van gemaakt. Met veel (politiek en burgerlijk) gekrakeel, kan ik wel zeggen.

  Domrechts verschiet haar losse flodders, weer eens.
  LOL @ https://nl.wikipedia.org/wiki/Oosterscheldekering

  Ik heb voor ruim 99% baat aan (mentale) ruimte om dat stompzinnig geleuter te weerleggen. Zeker neem ik die schedelmeter Joost “serieus”.

  (langer dan de bedoeling was: pardon)

 5. Pingback: Marijnissen en Van Bommel te gast bij racistisch Prinsjesdag-programma | Doorbraak.eu

Reacties zijn gesloten.