FD: VNO-NCW’s Bernhard Wientjes is een crimineel

De volgens sommigen machtigste man van Nederland, degene die zijn vingers werkelijk elke dag aflikt bij het vunzige beleid van Bruin I en II, Bernhard Wientjes – de man die kennelijk (al zegt ie dat niet hardop) een dictatuur waarin het kapitalistische graaien en uitbuiten alsook het compleet naar de verdommenis helpen van het milieu omwille van de winsten vooral ongehinderd plaats moet vinden, blijkt gewoon een ordinaire crimineel te zijn. Dit zijn dus de graaiers, afpersers en oplichters waar u krom voor moet liggen, waar u uw pensioen voor naar de haaien ziet gaan, uw rechten op gebied van bestaanszekerheid ziet afgebroken, uw hulpbehoevende moeder uit het verzorgingstehuis getrapt ziet worden en ga zo maar door.

Dit is dus het schorem dat u aanpraat dat u met uw minimumloontje, uw bijstandsuitkerinkje dat teveel is om van dood te gaan en te weinig is om normaal van te leven, uw huur- & zorgtoeslag boven uw stand geleefd hebt en dat daar hoog nodig wat aan gedaan moet worden.

Bernard_Wientjes
Bernard Wientjes

Het is veelzeggend dat deze bandiet FNV-kopstuk Ton Heerts en schedelmeter Asscher die druk bezig is met zijn fascistische dwangmaatschappij onder de noemer ‘participatie samenleving’ gestalte te geven een veer in hun reet steekt.
Net zoals het veelzeggend is dat deze man, deze Wientjes niet uitgekotst wordt maar in de sheeple-media van dit land ruim baan krijgt zijn misselijkmakende propaganda te bedrijven.

Maar…maakt u zich niet druk: over een dag of twee is het weer voetballen.

2 gedachten over “FD: VNO-NCW’s Bernhard Wientjes is een crimineel”

  1. Oeps, uiteindelijk krijgen we te weten wie Mark Rutte bedoelde toen hij met het oprichten van het Bruin I kabinet met Wilders tegen de kamera’s zei: We gaan maatregelen nemen waar jij je vingers van af gaat likken!

    Nu pas weten we.

Reacties zijn gesloten.