Fan van Jeanine Antoinette Hennis-Plasschaert (VVD)

Hebben jullie Jeanine maandagavond gezien bij Pauw en Witteman? Jeanine nam het op tegen zeven getatoeëerde diknekken van motorclub Satudarah en hun advocaat. Jeanine was het criminele gedrag van de leden van de diverse motorclubs zat en als goed liberaal wilde zij de clubs gaan verbieden. Jeanine deed me denken aan de poes die die beer aanviel.  Ze had mijn respect al toen ze Europarlementariër van het jaar werd, maar nu ben ik echt een fan geworden.

Jeanine was scherp, fel en kende de feiten. Waar andere schijters wat roepen en zich dan snel verbergen achter een rij bodyguards, liet Jeanine de bendeleden alle hoeken van de ronde tafel zien. Na drie minuten keken ze net zoals ik, als ik weer eens van mijn vrouw op mijn sodemieter krijg als ik mijn bureau niet heb opgeruimd.
Jeanine heeft geen stekkerblok nodig als ze in de aanval gaat. En dan kan je wel zeggen dat je je pistool alleen maar bij je had omdat in de lucht wilde schieten omdat er iemand jarig was, maar daar trapt Jeanine echt niet in.

Nee, Jeanine is messcherp en is zelfs in staat iets te verdedigen waarvan ze de inhoud niet kent en waar ze eigenlijk niet achter staat.

Beste Jeanine
Mocht je ooit nog eens uit de VVD gezet worden, om wat voor reden dan ook, (ze zullen wel gek zijn natuurlijk), dan kan je altijd voor jezelf gaan beginnen. Tenslotte heb je al blond haar en blauwe ogen en dat doet het bij een bepaald deel van het electoraat altijd goed.
Tevens vind ik je eerlijk en oprecht en als je een beetje opschuift naar de linker kant, dan zou zelfs ik overwegen om op je te stemmen. Mits ik dat mag van mijn vrouw natuurlijk.
Ik ben fan. Het deed  me trouwens veel plezier te horen, dat je af en toe op Krapuul kijkt, dus misschien lees je dit wel.

Natuurlijk zie ik de kritiek alweer voor me! Ik ben een seksist en ik vind Jeanine alleen goed omdat ik Jeanine een lekker ding zou vinden, maar dat heeft er niets mee te maken! Ik waardeer Jeanine gewoon omdat ze haar mannetje staat. Dat het een lekker ding is, heeft daar niets mee te maken.

Nu even wat anders.
Hebben jullie Job Cohen nog gezien die het bij Paul de Leeuw moest afleggen tegen Monique van de Ven?

11 gedachten over “Fan van Jeanine Antoinette Hennis-Plasschaert (VVD)”

 1. Het was een beschamende vertoning.. Die jongens van zo’n motorclub zijn gewoon niet zo mondig als Jeanine die het discussiëren tot kunst verheven heeft.

 2. “Hebben jullie Job Cohen nog gezien die het bij Paul de Leeuw moest afleggen tegen Monique van de Ven?”

  He gadver, moest je van je vrouw Paul de Leeuw kijken?

 3. Maar je ontkent dus niet dat je een seksist bent. En je kijkt Paul de Leeuw?!?!!!!111 Hebben we al een hokje voor zoiemand?

 4. Dan heb jij een ander programma gezien zeker, ze trad zeer belerend naar voren, veroordeelde zonder feiten, en kletste maar een eind in de ruimte met d’r hautaine uitstraling.

 5. Sorry, maar ik heb een totaal andere Hennis gezien hoor. Ene die dingen zegt als “in Nederland zitten mensen niet zomaar in voorlopige hechtenis.” (quote betreffende #PenW avond)

  Voor de goede orde, zoals ik de vvd-logica begrijp, zie ik het volgende. Er zouden meerdere leden van een club crimineel zijn en daarmee is de club als geheel crimineel. Daar ga je al voorbij aan dat misdaden geleid, geinitieerd, bevolen zouden moeten worden #vanuit #de #organisatie. Iets dat OM tot twee maal toe niet heeft kunnen bewijzen voor de rechter… maar ach dan moeten “we de wet maar aanpassen,” speciaal voor deze of gene specifieke club.

  Sorry, maar ik vind het een erge rare logica. Bovendien ene die je net zo makkelijk toe zou kunnen passen op laten we zeggen de Rotary. Men netwerkt en toevallig twee Rotary-leden zweren samen om de belasting te tillen, arbo-wetgeving te ontduiken of het milieu te vervuilen, als je daar tenminste flink aan verdient. Dat maakt de Rotary als club nog niet crimineel. Ditto voor laten we zeggen het OM en Justitie zelf. Zeggen we daar dat als er twee officieren zijn die weleens met bewijzen sjoemelen, laten we zeggen ontlasten bewijs achterover drukken… is dan het OM als organisatie ook een criminele organisatie?

  Waarom hoor ik Hennis, of for that matter mensen als Teeven, Plooij, Elias, nooit over de Rotary of hand in eigen boezem, de overheid zelf?

  “In Nederland zitten mensen niet zomaar in voorlopige hechtenis” … Duh, sure. Gaat u maar rustig slapen, u kunt de overheid natuurlijk wel vertrouwen, wij zijn eerlijk en integer en bla di bla di bla…

  Uiteraard ben ik wel van mening dat je (zware) criminelen moet aanpakken. Maar wel graag een eerlijk proces. En je moet het kunnen bewijzen! Zo simpel is het.

 6. Ze is bij mij door de mand gevallen, na haar beschamende uitleg waarom ze weigerambtenaren niet wilde laten ontslaan allen om de SGP te vriend te houden in de Eerste Kamer. Noem je dat “zonder last en ruggespraak” stemmen van een vrouw die verklaard voorstander was/is van het ontslaan van weigerambtenaren? Ze moest zich schamen! Echt een VVD-tut in ALLE opzichten. Grote mond, veel kritiek maar een ruggegraat als een tuinslang met gaatjes.

 7. Salonsocialsit, ik dacht voor een poosje dat ze zo hautain tegen de top van de “bouwwereld” (een van de belangrijkste Nederlandse maffia-verenigingen) fulmineerde. Die hebben enorm crimineel gehandeld.

  Maar nee – het waren motorjongens. Heb ik ook zelf niets aan, maar hou me altijd wel aan het principe dat eerst schuld bewezen moet worden en pas dan kun je iemand crimineel noemen, ook als je hem steeds niet leuk vindt.

  Dit is de basisrecht van een vrije democratische land. Dit moet je blijkbaar nog steeds leren, “Salonsocialist”. Ik zou haast kunnen vaststellen dat je in een totalitaire dictatuur opgevoed ben.

  Aan de hand van die feiten moet ik constateren dat je bijzonder negatief gefocust ben – eerder de turfvandalen, nu de motorjongens en ik begrijp je eigenijk – ze zijn een onmogelijk mengsel met buitenlanders geworden. Haast niet te verdragen in onze etnisch zuivere maatschappij, he?

  Janine rolde haar mooie kopje – die voor jou blijkbaar voldoende was om alle te geloven wat je zelf van tevoren wil geloven, maar de feiten bleven uit. Het was een teevee show zonder enige betekenis.

  Komt ze nog in Playboy?

 8. toch grappig om te zien dat de reageerders alhier ineens kunnen nuanceren
  ik lees een aantal maal onschuldig tot schuldig bevonden met harde bewijzen… (mee eens hoor)
  Maar die worden lees ik nooit als er weer eens ik noem maar, een pvv-er of een bankdirecteur in het beklaagdenbankje zit……

  stop toch eens met twee maten te meten.

 9. Iedereen met gezond verstand weet dat we in een rechtstaat leven en niet in een politiestaat. Een crimineel is iemand die door de rechter is veroordeeld en schuldig is bevonden. Deze shit is not gonna fly zeker niet voor de rechter. Onderzoeken als feiten presenteren op nationaal televisie is een schande tegen de rechtstaat. Gelukkig zullen rechters of andere mensen met kennis van het wetboek nooit zulke uitspraken doe. Je zet niet alleen jezelf voor schut ook zet je het hele rechtsysteem te kijk met zulke uitspraken.
  Lekker slim!! Mevrouw Hennis ik kan niet wachten op nog meer domme uitspraken ga vooral zo door.
  Ze is geen heldin andere mensen zijn gewoon slim genoeg om geen domme uitspraken te doen..
  You go girl!!

Reacties zijn gesloten.