Extremistische agenda

Volgens PVV-Kamerlid Bosma ligt er een ‘extremistische agenda’ ten grondslag aan de reis van een Picasso-schilderij van het Van Abbemuseum naar Ramallah in Palestina.
Ja, na vóór het verbod op rituele slacht te hebben gestemd moet de PVV natuurlijk weer enorm haar best doen om bij Israël in het gevlei te blijven, en ga je dus hysterisch zeiken over elk klein dingetje dat ook maar enigszins als zijnde tegen Israël of als steun voor diens tegenstanders geïnterpreteerd kan worden.

Verder moet ik nogal lachen om de PVV die anderen verwijt er een extremistische agenda op na te houden.

3 gedachten over “Extremistische agenda”

  1. Ik vind dat het een helder bewijs van extremisme is dat Martin Bosma dit type taal bezigt over kunst überhaupt en de beroemde schilder Picasso en zijn werken.

    Inderdaad is Picasso in de ogen van Bosma een extreem-linkse type die de beroemde schilderij “Guernica” geschilderd heeft om te laten zien hoe fascisme volkeren vernietigd.
    Dan begrijpt u zeker Bosma beter!

  2. Het is inderdaad enorm extremistisch om een schilderij tijdelijk in een museum in Ramallah tentoon te stellen. Stel je voor, Palestijnen die een schilderij van Picasso gaan bekijken…!

Reacties zijn gesloten.