Extreemidioten kiezen voor de PVV of een staatsgreep

Veel commentaar behoeft de achterlijke peiling van het partijblad van de Roze Khmer niet. Maar het is tekenend voor de om bloed en wraak schreeuwende extreemidioten in Nederland. Hun Führer heeft zich er ook meteen achter geschaard.
De eed of was het een gelofte die deze opper-extreemidioot heeft afgelegd heeft hij waarschijnlijk direct in de vuilnisbak gegooid, want met bijna elke uitspraak en twitterscheet verloochent hij deze.

Misschien dat het bruine kabinet en de AIVD aan deze aanstormende mafkezen ook eens wat aandacht moet besteden.
Geert Wilders op Twitter- Helder. 1. PVV 2. Staatsgreep http---t.co-j778is6OmB

14 gedachten over “Extreemidioten kiezen voor de PVV of een staatsgreep”

 1. Bedoelen ze met ‘staatsgreep’ een machtovername door het leger of een machtovername door PVV-tokkies? In het eerste geval hoop ik dat, als het ervan komt, er meteen korte metten wordt gemaakt met het tweede geval.

 2. er meteen korte metten wordt gemaakt met het tweede geval.
  =======================================================
  dat zijn ze vergeten te doen met de fascisten uit WO2,dan had de PVV nu ook niet zo’n aanhang gehad.

  Roberto

 3. Ik ga er van uit dat het een fake-account is. Dat is typisch PVV. Dingen zeggen die eigenlijk niet kunnen, maar die je achterban graag hoort. En als je je dan moet verantwoorden, kunnen ze je niet pakken, want dan is het een “na-aper”.

 4. Ah, Wilders is er eindelijk achter wat ‘pollfucking’ is?!

  Een poll op geenstijl zegt net zoveel als ‘de meest bekeken’ artikelen aldaar. Die waarvan Mark ‘Pritt’ Burema tegenover nota bene de rechter aangaf dat deze veelal dus niet de meest bekeken artikelen zijn.

 5. Niets meer dan een flauwe grap,deze “GeenPeil TK september 2014”
  ik moet het nog zien gebeuren 34,3% voor de pvv en 33,4% voor de tiefuspartij.
  Dat Wilders een dergelijke tweet de wereld in stuurt (geen fake account) is bedenkelijk. welllicht let de aivd een beetje op op staatsgevaarlijke elementen.

 6. Geenstijl…..

  80% woont er nog bij papa en mama thuis. 20 % ernstig verwarde figuren.

  Denk dat het wel klopt.

 7. Grappig genoeg heb je gelijk, Leon.

  De ‘reaguurders’ op geenstijl bestaan voornamelijk uit minderjarige scholieren, mede krachtens meerdere uitspraken van personen achter die site. Dat er een deel op zijn minst verward valt te noemen, kom je al vrij snel achter wanneer je de reacties onder, zeg, een tweetal artikelen doorneemt.

 8. De screenshot lijkt van de echte Twitter account.

  Indien Nederland een politiek ontwikkeld land zou zijn, is de Tweede Kamer het aangewezen plekje waar politici met kennis van de Democratie Wilders en zijn neofascisten op deze standpunten keihard zouden moet aanspreken. Vragen om duidelijk afstand van te nemen.

  Helaas, naar wat wij nu allemaal weten is de Demokratisch besef volledig weg of onbestaand en de Tweede Kamer is nu vol met duur betaalde muppets die bijdragen aan de constante dagelijkse degradatie van Nederland.

  Waarom zouden we voor IS of de jihad angstig moeten zijn als we Wilders/PVV hebben die Nederland dagelijks slopen?

 9. Je kan je bijna niet voorstellen dat het echt is, als je dat twitteraccount ziet.
  Als je het allemaal onder elkaar ziet staan, denk je : “Joh, ga lekker in Israël wonen. De regering daar doet precies wat jij wil ! “

 10. Word wilders nog gearresteerd of mag je in Nederland gewoon aanzetten tot geweld, haat en racisme.

  yenko

 11. Ik waarschuw hier al heel lang voor.
  de pvv is een staatsgreep aan het voorbereiden. En zal deze ook doen als zij genoeg invloed hebben gekregen. Verbied de pvv nu het nog kan. Zoniet weet dan dat de grootste uitdaging van het 21ste eeuw zal zijn om deze criminele organisatie alsnog te verbieden.

  yenko

Reacties zijn gesloten.