Extreem rechts heeft in Denemarken hélemaal geen partij meer om bij te horen!

De Deense anti-immigratiepartij Dansk Folkparti (DF) houdt nieuwe leden tegen het licht, om fanatiekelingen als Anders Behring Breivik buiten de deur te houden. Ook voor de bekende Deense filmmaker Lars von Trier zal nooit plek zijn, aldus de Deense Volkspartij donderdag.

Maar dat was toch een van de redenen waarom Anders Breivik op Utoya 69 socialistische jongeren heeft afgeslacht? Omdat hij vond dat de sociaal-democraten niet naar hem wilden luisteren en hij ‘zijn’ geluid nergens kon laten horen. En nu kunnen de Breiviks in Denemarken zelfs niet bij ‘hun’ eigen partij terecht! Als ik dit erg kort door de bocht neem, kunnen we daar uit Scandinavië nog wel meer Breivik-acties verwachten. Klaar zijn we.

1 gedachte over “Extreem rechts heeft in Denemarken hélemaal geen partij meer om bij te horen!”

  1. Meeste Denen zijn heeeeeeeel lief. Ja je hebt er zo’n Wilderiaans partijtje net als hier, maar wat mensen vaak vergeten is dat de meeste er niet op stemmen, ze hebben deze keer met moeite een meerderheid weten te krijgen.

    Erm… vergelijk het maar met wat in Nederland in Zeeland is gebeurt na de Provinciale verkiezingen. Dat hebben ze daar met iemand van de Faroe Eilanden gedaan. Hem wat beloftes gemaakt en klaar….. ze hadden een “Helft +1” oplossing.

Reacties zijn gesloten.