Europees rabiaat-rechts voorlopig geen fractie

De PVV is er niet in geslaagd een fractie te vormen met andere rechtsextremisten in het Europarlement, zo heeft Geert W. laten weten, zij het in iets andere bewoordingen. Mooi zo, dat scheelt aanzienlijk in spreektijd en geld voor de rioolrabiaten  van Europa. De ultieme, zaligmakende samenballing van antisemitisme, moslimhaat en eigenlijk alle andere vormen van haat tegen alles wat niet binnen de eigen nationalistische oogkleppenblik valt zal dus nog even op zich moeten laten wachten. Dat worden dus weer debiele acties met schilderijen en dergelijke om althans nog enige aandacht te trekken.

 

7 gedachten over “Europees rabiaat-rechts voorlopig geen fractie”

 1. Wie moet je haten als haatdragend rechts? Moslims of joden of allen? De haat in de xenofobe partijen nekt hen, ze haten elkaar in wezen ook.

 2. Tijl, ‘rechts’ in nagenoeg al haar vormen haat alles en iedereen behalve gelijkgestemden. Maar ook daar zie je hen met regelmaat botsen. Dat valt nogal op, als je de rechtervleugel van het politieke spectrum in de gaten houdt. Valt ook niet mee voor hen, nog steeds niet in staat hun ego te overstijgen.

  Oh, as for het artikel…HOUZEE & FORZA!!!!11!!!1

 3. Extremisten die samenwerken gaat altijd mis. Per definitie kan dat niet anders Extremisten staan extreem in hun mening en er is geen vorm van compromissen mogelijk.
  Ook de fractie om UKIP zal geen lang leven beschoren zijn.
  Godlof.

 4. Het is niet altijd dat de extreem-rechtse PVV geen alliantie lukt.
  Eerder waren ze de gedoogconstructie met VVD en CDA in Nederland aangegaan, toch?

  In Europa ligt het anders omdat Europeanen uitgesproken mening over extreem-rechts hebben, wat niet het geval voor Nederland is.
  (Ons-kent-ons, he?)

 5. Dus eigenlijk zijn de nazi’s er nog niet onderling uit wie ze als eerste de gaskamers in willen duwen dan wel met het ebola-virus willen uitroeien? Vat ik het zo goed samen?

 6. De onmenselijke hebben niet genoeg sukkels bij elkaar weten te brengen.

  Dus geen herhaling van 40-45. En dat is maar goed ook.

  @ Marc Rechts is en blijft de dode tak. (Haat, leugens, onkunde, anti milieu (onze aller lifeline), gewelddadig en anti intellectueel).

Reacties zijn gesloten.