Europees Hof niet onder de indruk van Wilders’ vrijheidsstrijd

Voert men hier te lande doorgaans braaf Wilders’ bevelen uit – de Kiesraad was immers alweer he-le-maal akkoord met het feit dat hij zowel in het nationale als het Europees parlement mocht zitten – op Europees niveau is men aanzienlijk minder onder de indruk van onze geblondeerde grootbekbaviaan.

Het Gerecht van de Europese Unie heeft dan ook besloten dat deze ongein gewoon niet doorgaat.

Daarnaast is het kort geding bij het Europees Hof van Justitie niet ontvankelijk verklaard, omdat het Europees Parlement nog geen beslissing heeft genomen over het dubbelmandaat. Het geding was daarom voorbarig. (nu.nl)

Dus ja, die ontsnappingsroute voor gerechtelijke vervolging is afgesneden, Geertje. Althans, als je niet het nationale parlement wilt verlaten. En dat wil je niet want gegarandeerde beveiliging, nietwaar?

Maar hoe zit het nou, Openbaar Ministerie? We zijn drie maanden verder en blijkbaar heeft men er dit ontzaglijk ingewikkelde probleem van regelrecht haatzaaien nog steeds niet ontward. Bij zijn vorige proces stond hij volgens de rechter óp de grens  van het toelaatbare, dus geef nou maar toe dat hij er nu gewoon overheen is gegaan. Geef die vent een douw, zodat hij zijn racistische bek gewoon eens een jaartje dicht houdt, en weet dat de wet ook voor hem geldt.

10 gedachten over “Europees Hof niet onder de indruk van Wilders’ vrijheidsstrijd”

 1. Voor ons eigenlijk een potentiele win-win-situatie. Vlucht hij naar het EP, pleegt hij ongelofelijk verraad aan zijn achterban en zijn we hem hier kwijt. Blijft hij in de TK, kan (en zal, gvd!) hij vervolgd worden.

 2. Waar wordt Knoop eigenlijk door die nazi van betaald? Koffertje met cash?
  Mooi dat het Hof zich in elk geval niet in de luren laat leggen zoals een kiesraad hier ten lande dat zoals zovelen buigt als een knipmes voor de Führer aller wannabe etnisch zuiveraars en massamoordenaars.

 3. Nee Cornelis, geen verraad aan z’n achterban. Daar heeft Wilders al voor weten te zorgen. Zoveel stemmen op hem, dat hij zich “geroepen voelde” om ook in de EU plaats te nemen. Weet je nog?

  De vorige keer dat Wilders daar was ging het ook al zo vlekkeloos (not). Maar dat maakt die PVV-achterlijken niets uit. Vergeet niet dat Wilders in de ogen van veel van die mafklappers niets verkeerds kan doen. Hij zegt wat er enkel in hun onderbuik borrelt.

  Las laatst een artikel in de Revu, waar drie van die verstandelijk beperkte PVV-vrijwilligers (jaja, de welbekende online PVV-trolletjes) een interview gaven. Eén van hen had het partijprogramma (van PVV) niet eens gelezen [*].

  Brokjes info, al dan niet uit de telegraaf of opsporing verzocht verkregen, dat is waar Wilders op inspeelt (o.a. via Twitter); en hij kan voorts gaan met het kweken van (nog meer) ressentiment onder het onnozele deel van de Nederlandse bevolking.

  [*]
  Het vriendje (voetbalhooligan, uiteraard) van de geïnterviewde kon het maar niet begrijpen dat hij voor racist werd uitgemaakt wanneer hij iets zei als: ‘al die kankerbuitenlanders [sic] moeten het land uit’.

  Mijn gedachte: Nee ontiegelijke droplul, jij had je school eerst moeten afmaken om eindelijk eens een paar extra werkende hersencellen te verkrijgen.

  @Ralph, wat ik mij afvraag is of Knoops ook akkoord is gegaan met het mediaspektakel welke Wilders er van wil maken. De gebroeders Anker eerder niet. Maffiamaatje Mosko later wel.

 4. De tijd dringt en de vraag van Laurent is helemaal op zijn plaats.

  Is het niet tijd dat behalve de haatzaaiende fascistische problematiek thuis, de OM in zijn overweging het harde feit meeneemt dat massamoordenaar Breivik ( deze die tientallen o.a. Allochtone kinderen genadeloos deed vermoorden) zelf aangegeven heeft dat Wilders zijn inspirator is.

  Hoe lang gaan we steeds naar onze eigen navel staren en geen rekening met de wereld houden?

 5. We weten al een poosje hoe Breivik het geroep “minder,minder, minder” opgevat heeft.

  Tevens hebben Wilders en zijn aanhang nog niet openbaar verklaard welke methode ze van plan zijn om te gebruiken om hun geliefde “minder, minder, minder” allochtonen te doen verwezenlijken.

  Misschien kent de OM het antwoord reeds?

 6. Wilders heeft inderdaad het grote voordeel dat zijn achterban niks met feiten te maken willen hebben. Ze kijken puur naar de excessen onder moslim jongeren of doen al het andere af als linkse hobby’s zelfs als het ALTIJD om rechtse graaiers, onrecht dan wel geweld gaat. Velen van hen vinden dit een links kabinet KUN JE NAGAAN!

  Ze zijn volkomen van het padje af. Als je denkt dat zombies niet bestaan nou ZE BESTAAN.

 7. Het feit dat deze geblondeerde patriot, roots Indonesie, maar kan doorgaan en zijn vervolging wil ontlopen, zegt alles over hem, niet over zijn kiezers. Tv, tuin, pilsje, hond, graaiers, zakkevullers, hij zegt tenminste wat iedereen denkt, …het zijn altijd die zwarten..kijk maar naar opsporing verzocht..Niet iedereen doorziet hem,daar profiteert de laffaard van.Er heerst onvrede, een normale discussie en argumentatie kunnen zijn kiezers niet aan , of hen dat kwalijk te nemen is, k weet niet.Deze getraumatiseerde mafkees, daar moeten wij dus tegen opstaan.

 8. Boven alles is Wilders uitermate onbeschoft, doch vertegenwoordigt hij onze cultuur en daarom val het niet op, hè?

  “Fatsoen moet je doen.”

Reacties zijn gesloten.