EU is vijand nummer één voor Eigen Volk Eerst

De EU-kritische fractie in het Europees Parlement met Wilders is (nog) niet gevormd. De mainstream media beschrijven dat natuurlijk als een mislukking voor Wilders. Enige nuance is echter op zijn plaats. Voor Eigen Volk Eerst is de EU in de eerste plaats een podium om onze ideeën in de spotlights te zetten, geen plek om politiek te bedrijven. Politiek hoort thuis in onze natiestaten. De EU dient te verdwijnen. Maar als je pecunia van de EU kunt krijgen door een fractie te vormen, moet je dat geld vanzelfsprekend niet laten liggen. Voorwaarde is wel dat je niet in een van de vele vallen van de EU trapt.

Dwangbuis

De EU is verwerpelijk. Dat ze abject is, blijkt onder meer uit haar gemene sluwheid. Gedwongen samenwerking van partijen die strijden voor Eigen Volk Eerst is een val. Extra subsidie voor politieke partijen is pas mogelijk als ze een fractie vormen met vertegenwoordigers uit minimaal zeven landen. Dat houdt een beperking van de mogelijkheden op kritiek in. Niet voor niets had Wilders het Polenmeldpunt ingesteld. In Nederland telt het belang van het Eigen Volk, het Nederlandse volk dus, het meest. Dan moet er ruimte zijn voor volop terechte kritiek op Oost-Europeanen en niet dat die onder tafel verdwijnt door eventueel gedwongen samengaan in een fractie.

Nederland is voor het Nederlandse volk, Polen voor het Poolse volk. Duidelijker kan het niet zijn. Ieder volk heeft een eigen cultuur. Eigen Volk Eerst verwerpt gedwongen multiculturalisme door de EU. Aan deze dwangbuis moeten we ons ontworstelen. Samenwerking in de EU kan, maar niet wanneer het idee van het Eigen Volk Eerst daaronder lijdt.

Communisme

Het Nederlandse volk heeft het thuis al zwaar zat. Volgens artikel 1 van de Grondwet worden allen die zich in Nederland bevinden gelijk behandeld. Hierbij gaat het niet alleen om Nederlanders, het Eigen Volk, maar om iedereen. Dat betekent dat vreemde, aan het Nederlandse volk vijandige elementen een gelijke behandeling krijgen. Deze absurditeit hebben we mede te danken aan de communisten, aan de reeds lang ter ziele gegane CPN, die erin slaagden ‘discriminatie om wat voor reden dan ook’ in de grondwet op te laten nemen. Dat Nederlanders elkaar niet discrimineren is vanzelfsprekend, maar dat dit discriminatieverbod tevens geldt voor alle vreemden is een grote fout. Eigenlijk is Nederland hiermee een van de weinige communistische landen ter wereld.

Liefde

Pim Fortuyn en na diens dood Geert Wilders hebben geijverd voor wijziging van artikel 1 van de Grondwet. Fortuyn was een man met duidelijke principes. Nederland was bij hem liefde nummer één, hij was bijvoorbeeld niet gehuwd. Maar Wilders rijdt hierin een scheve schaats. Hij heeft een Hongaarse vrouw. Als leider van een partij die streeft naar Eigen Volk Eerst heb je een symboolfunctie. Dan trouw je met iemand uit het Eigen Volk. Wat je thuis uitspookt, doet er niet toe. Al heb je pauselijke relatie met je partner, het gaat om het beeld. Eigen Volk Eerst vereist dat het eigen volk ook eigen volk blijft.

Maar goed, we hebben geen betere; niemand benadert de politieke en populistische kwaliteiten van Wilders. Niemand is perfect.

Links

Linkse Gutmenschen zijn verre van perfect. Maar in de strijd tegen de dwangmatig multiculturele EU moet Eigen Volk Eerst niet te kieskeurig zijn in allianties. Tenslotte behoren die linkiewinkies ook tot het Eigen Volk, hoewel ze voor hun eigen welbevinden beter naar Venezuela of Cuba zouden emigreren. Links pleit zogezegd voor multiculturaliteit. Dat zijn evenwel vaker woorden dan daden. Zo wil de SP veel Nederlandstalige muziek op de zenders. En PvdA-minister Asscher wil etnische registratie. Daarmee kunnen gemakkelijk volksvreemde personen worden gelokaliseerd. Met andere woorden, links is in de praktijk dikwijls niet zo slecht en EU-minded als ze zich voordoet.

Voor Eigen Volk Eerst betekent Guy Verhofstadt een veel groter gevaar, de federalist pur sang. En we moeten oppassen voor zijn slippendragers in de vorm van D66 en VVD. Vooral de VVD spreekt met gespleten tong. Ze pleit thuis voor Eigen Volk Eerst maar in Brussel draait ze 180 graden.

Tenslotte voor alle tokkies: bovenstaande is een persiflage.

6 gedachten over “EU is vijand nummer één voor Eigen Volk Eerst”

 1. De grootste vijand van eigen volk eerst mensen zijn:

  1. Zijzelf met hun zelf destructieve inslag hun haat, angsten en domheid.
  2. Rechtse partijen waarvan de top weet hoe ze dat eigen volk eerst volk zo voor de gek kunnen houden dat ze accepteren vanuit de bijstand (want daar zitten vaak veel eigen volk eerst figuren namelijk) in slavenarbeid te pushen.
  3. En dan nog het milieu. Eigen volk eerst mensen wonen dikwijls op plaatsen waar het milieu het slechts is. Langs snelwegen, op vervuilde gronden en tochtige woningen. Ook dankzij die rechtse partijen waar zij dikwijls op stemmen. Hopen op …. dat ze ooit in het gooi gaan wonen ??? … dat het land alleen maar uit blanken bestaat ?? Waarom eigenlijk ?

  Grappig toch. Die weg met jezelf attitude. Hele rare bange en vooral domme mensen. Hoeveel van hen kijkt i.p.v. voetbal een VPRO docu ? Dan zouden ze snappen waarom wij voor ALTIJD een gemengde samenleving zullen hebben. In CERN bijvoorbeeld zijn geen PVV’ers te vinden wel buitenlanders Prof. Dr. Natuurkunde die onderzoek doen naar het fundamentele der materie. Daar is het internet bedacht (naast het Amerikaanse leger). Om maar iets te noemen. Daar hebben eigen volk eerst mensen 0,0 aan bijgedragen.

  Of gaan ze naar een Universiteit om te begrijpen hoe bepaalde zaken in elkaar steken ? Of lezen ze uberhaupt een boek anders dan Mein Kampf ?

  NEEN! Daarom alleen al klopt mijn stelling ANDERMAAL. Stelling ? NATUURWETMATIGHEID! De dode tak aan de boom der evolutie. En bedenk ook dat met de dag Amerika minder blank wordt. Ik ben er niet bang voor.

 2. Sorry Sjaak, doch geloof ik voor geen enkel seconde dat dit bovenop een persiflage is.
  Maak me niet wijs aub, weetjewel.

Reacties zijn gesloten.