Erwin Olaf ontwerpt nieuwe Euromunt

Ziet er wel stoer uit. Willem Alexander, de man met het rondste koppie van het koningshuis, afgebeeld als een Russisch staatshoofd uit de communistische periode; gezond, strak en afgetraind.
Nu is het wachten op de eerste ‘Koning Willem action figures’, waarop men zijn ontblote torso mag bewonderen. Met natuurlijk een plasfunctie, om te benadrukken dat hij heel veel weet van watermanagement.
En ‘action figure’ Maxima, die er uitziet als een hete dame met fikse tieten. Met op haar rug een drukknop, waar je haar mee kan laten zwaaien en: ‘Beetje dom,’ kan laten zeggen.

Genoeg gedagdroomd. Het feit dat Erwin Olaf het ontwerp heeft gemaakt doet mij deugd. Erwin. de man die Tom Staal in zijn bek spuugde, weet u nog?

Eigenlijk is het Erwin Olaf die op de munt staat. En iedere keer als Tom Staal een muntje in de koffieautomaat gooit voor een bakkie, zit er verse fluim in Toms koffie. Afzender Erin Olaf.

10 gedachten over “Erwin Olaf ontwerpt nieuwe Euromunt”

 1. “Eigenlijk is het Erwin Olaf die op de munt staat.”
  Ah, ik was dus niet de enige die dat er in zag.

 2. Hahaha, had hem nog niet gezien, maar inderdaad sprékend zo’n communistische dictator.

 3. Kom op zeg. iemand in het gezicht spugen is het laagste wat er is. Dan ben je een gore smeerlap. En dat is die Erwin Olaf.

 4. @5
  Zullen we het eens over jou en je ideologie gaan hebben? Kan de gehele natie zich nog eens de kont kapot lachen! Want, wees eens eerlijk als je kunt, jouw gedachtengoed is toch gewoon het walgelijkst wat er is? Het laagste wat een mens zich kan voorstellen? Dan ben je toch gewoon een gore smeerlap? En dat is die Liera! Toch?

 5. @7
  Jij vind dat jij het recht hebt een ander, Erwin Olaf in dit geval, uit te maken voor gore smeerlap? Geeft mij het volste recht jouw een koekje van eigen deeg te geven, knul! Als je daar niet tegen kunt moet je fijn met gelijkgestemden buiten gaan spelen, kun je fijn je hart ophalen. Of mee gaan doen met die andere haatballen op smoelenboek en twitter kan natuurlijk ook. Of leef jij je daar al naar hartelust uit!

Reacties zijn gesloten.