Erwin Lensink straks een jaar in voorlopige hechtenis

Ja mensen, daar is-ie nog een keer, Erwin Lensink, die man die velen van u werkelijk helemaal niets kan schelen gezien het ‘doorslaand succes’ van de petitie die wij ooit opstartten.

Over een maand zit deze man een jaar vast voor het gooien van een waxinelichthoudertje tegen een gepantserde koets, en als het aan ons fantastische Openbaar Ministerie ligt (dat niet het minste gevaar ziet in de door Breivik uitgebreid geciteerde Wilders) krijgt hij daarvoor nog TBS ook.

11 gedachten over “Erwin Lensink straks een jaar in voorlopige hechtenis”

 1. het is een beschamende vertoning die past bij de hedendaagse hemeltergende staat van een nat stukje land aan de zee onder de knoet van haatzaaiers en grinnikslangen (de slechtste-mp-van-nl ooit, ook genoemd wegkijker).

  ik denk dat menigeen met gevoel voor rechtvaardigheid murw geslagen is door het gegeven dat iets als dit in nederland kan plaatsvinden. hierbij gevoegd het feit dat er blijkbaar geen jurist noch juridische procedure noch massaal protest is om erwin lensink vrij te krijgen.

  terwijl er toch redenen te over zijn om deze ‘gewelddadige aanslag van een volslagen doorgedraaide crimineel’ eens internationaal onder de loep te nemen. moet erwin zelf zijn advocaten betalen soms…zichzelf verdedigen?

  vroeger – toen alles beter was – gingen we zwaaien bij de nor…met spandoeken…waren er radio en lokale tv die druk op de ketel zetten…vroeger, ja. maar kwam een terrorist als erwin wel op vrije voeten!

 2. En , heeft Amnesty zich ooit in deze zaak verdiept , of houd ze zich , net als vroeger met de totaalweigeraars , liever niet met zaken in Nederland bezig ??? Beloofd veel goeds als we straks onder Geert 1 (en alleen , het kleinste kabinet ooit ) vastzitten ..

 3. Het enige dat Lensink hoeft te doen is ontsnappen in een boekenkist en hij wordt een volksheld. Dan wordt hij de nieuwe Hugo de Groot. De man die ontkwam aan de vreselijke macht van monarchistisch Nederland.

 4. Tja, dit schreeuwt natuurlijk om een reactie. Het meeste is echter denk ik wel gezegd. Dat maakt het natuurlijk zeker niet minder pijnlijk en ellendig, verklaart hopelijk wel mijn lichte mate van sprakeloosheid over dit onderwerp…
  😐

 5. Dit is net zo schrijnend als de “damschreuwer” deze mijnheer [waar gewoon een aantal steekjes aan los zitten] heeft voor zijn “vergrijp” ook belachelijk lang gezeten. Het ergst is het dat de media zich hier niet druk om maken en dat er geen enkele advocaat van naam is die zich hier hard voor maakt. De Nederlandse burger denkt in een democratie te wonen, de realiteit is dat wanneer iets de “Oranjes” raakt er blijkbaar totaal andere wetten blijken te gelden. Het Koningshuis is een totaal overbodig overblijfsel uit een reeds lanf vervlogen tijd!

 6. Ach we zijn een beetje klaar met mensen zoals Lensink die vinden dat ze gelijk hebben, enkel en alleen omdat zij dat vinden!

  Lensink is een rare “fuck-up” van zichzelf..want wat Lensink vindt dat is de waarheid!

  Ach Lensinkje toch…incasren is 1 maar zelf ontvangen is twee!

 7. Ron Schreef:

  incasren is 1 maar zelf ontvangen is twee!

  ff je ” heel simpel Nederlands Woordjesboek voor Henken en Ingrids” doornemen Ron , Incasseren en zelf ontvangen is het zelfde …

 8. Ron Schreef:

  Ach we zijn een beetje klaar met mensen zoals Lensink die vinden dat ze gelijk hebben, enkel en alleen omdat zij dat vinden!
  Lensink is een rare “fuck-up” van zichzelf..want wat Lensink vindt dat is de waarheid!
  Ach Lensinkje toch…incasren is 1 maar zelf ontvangen is twee!

  Nou, dan moet jij ook maar een jaar de bak in, want je lijkt ook nogal overtuigd van je eigen gelijk in dezen.

 9. Ron Schreef:

  Ach we zijn een beetje klaar met mensen zoals Lensink

  Ja, als we klaar zijn met “mensen zoals Lensink”, dan zijn we eigenlijk wel uitgepraat. Maar dan kunnen we het beter sowieso nergens meer over hebben. Wat Erwin Lensink ná zijn daad, hoe dom die daad dan ook eventueel wel niet moge zijn geweest, overkomen is, lijkt niet echt in onze zogenaamde rechtsstaat te passen. En dat is dan weer reden genoeg, denk ik, om er juist nog lang niet over uitgepraat te zijn…
  😐

Reacties zijn gesloten.