Er zijn grenzen aan hoe vulgair een Kamerlid mag zijn

Stelt Nausicaa Marbe in haar mooie column. Het hoge sportschoolgehalte van de PVV fractie heeft zijn reeds aangetoonde nadelen, maar voor de toekomst kan het ook heel vervelend zijn. Zoals al in Friesland is gebleken. Dus jongens en meisjes van de PVV, vooral zo doorgaan! Dan komt het vanzelf toch nog goed met Nederland.

9 gedachten over “Er zijn grenzen aan hoe vulgair een Kamerlid mag zijn”

 1. Leeuwarder Courant ( LC) : De PVV heeft in Frysland moeite voldoende goede kandidaten te vinden voor de provinciale verkiezingen.

  Naar aanleiding van de commotie die ontstond over de Tweede Kamerleden Eric Lucassen en James Sharp trok deze week één kandidaat-statenlid zich terug.

  Andere potentiele lijstkandidaten voor de Frieze Provinciale Staten namen al eerder afscheid, meldt de LC zaterdag

 2. @ 1 Ach gossie toch, die arme Hurt.

  Overigens is het ook een beetje flauw om ‘sportschool’ gelijk te stellen aan ‘PVV’. Het sportschoolpubliek is toch echt iets diverser, zeker in de grote steden. Eerder een plek voor integratie :mrgreen:

 3. Toepasselijke item-quote van de dag :

  ” De PVV is een grootschalige politieke sterfhuisconstructie waar menig uitvaartorganisatie jaloers op is. Goed voor een totaalomzet van zo’n 1.5 miljoen plakjes cake en idem aantal kopjes koffie.”

 4. @ Hex 😐

  De grote “sportsgooljongens” met de bijbehorende “sportsgoolmeisjes” bedoel je? Treffond voor de PVV cultuur vind ik het oh oh zo overgewaardeerde ohohcherso. Soort zoekt en vindt soort, prima op tv, maar liever niet in de Tweede Kamer. Ik moet er toch niet aan denken dat Barbie met haar “ik ga neuken” en ” ik ben ijdel en heb pornoblondhaar” representatief is voor wat Nederland is. Deze mensen moeten eens een spiegel voor krijgen dat ze vulgair zijn en vulgair bezig zijn en dat de oplossing niet is om op mensen waarop ze lijken plaats te laten nemen in de kamer. http://www.youtube.com/watch?v=gc7Qh1Fcqpo

 5. Marbe is een PVV cheerleader, wat zij dus allemaal opschrijft neem ik met een flinke korrel zout.

Reacties zijn gesloten.