EO: Nederlandse kaas nu Khomeini-kaas?

Voor de fans van Huib, toch nog een bijdrage, Huib is op dit moment heel erg druk en kan even geen grote bijdragen maken voor Krapuul. Maar het is hem toch gelukt om dit te schrijven, volgens mij komt het recht uit zijn hart.

Ik kom even heel weinig aan schrijven toe. Dat ligt er niet aan, dat er niet veel nieuw nieuws is dat om commentaar smeekt. Maar ik loop weer eens tegen de oude waarheid aan, dat alleen vrouwen in staat zijn om twintig dingen tegelijk te doen. Nou ja, de meeste dan. En de multitasking mannen die er ook zijn eveneens niet te na gesproken. Maar, beste jvdheuvel, beste Keira, beste Arnold en anderen: Niet versaagd! Alles sal reg kom!

De EO klaagt een massale halal-vergiftiging van kaaseters aan!
Heeft trouwens iemand gisterenavond (14 december) die ten hemel schreiende EO-uitzending gezien over de “sluipende invoering van de Sharia via het halal-keurmerk op Milner kaas (en ander Nederlands voedsel)”?
De ex-Stalinistische agitpropper Afshin Ellian gaf zijn geleerde commentaar op de sluipende invoering van de Sharia, omdat de kalveren die het stremsel leveren voor het maken van kaas, onder rabbinaal-, pardon: halal – toezicht, worden geslacht. Is Hollandse kaas daarom nu besmet? Natuurlijk niet. Een CDA’er van de boerenlobby zei terecht, dat het geen enkel verschil maakt, maar dat het wel de Hollandse export naar het Midden-Oosten helpt.
(Die heeft trouwens een behoorlijke boost gekregen, nadat de Arabieren Deense produkten zijn gaan boycotten vanwege de Mohammed-cartoons. Van Nederlandse solidariteit met de Denen was en is geen sprake. “Opgestaan, plaatsje vergaan! Lekker puh!” Gezellig hoor, kapitalisten onder elkaar. Waarom doet de PVV daar niks aan?)

Door de camera verraste autochtone hoofddoek-vrouwtjes in de supermarkt kregen de vraag voorgelegd, of ze het er mee eens waren, dat hun broodbeleg stiekem halal was geworden, zonder dat dat op de verpakking vermeld staat. Vrouwtje zie je denken: “Halal? Islam! Moslims!! Terreur!!! Massale vergiftiging of drogering van het Nederlandse Volk!!!!” En ze antwoordt, dat het een schandaal is, dat de regering dit toelaat.

Onze fundi-christenen van de EO ook al op de Wilders-toer. “Sluipende invoering van de Sharia. Samenzwering van de Linkse Kerk met de Moslimbroederschap!”

Gruwelsprookjes over voedselvergiftiging en kindermoord begeleidden ook het opkomende antisemitisme aan het einde van de negentiende eeuw in Europa. Met Pesach zouden de Joden kleine Christenkindertjes slachten, om daarmee matzes te bakken. Bewijs: het zogenaamde document van de “Wijzen van Zion”, die stiekem een plan hadden bedacht om heel Europa te “verjoodsen”. Veel en veel later is gebleken dat dit document van A tot Z was gemaakt door de geheime dienst van de Russische Tsaar.
Maar intussen hadden de pogroms al gewoed. Was Frankrijk verscheurd door het antisemitisme en leerde de jonge Adolf Hitler in Wenen dat alle kwaad in de wereld van de joden komt.

Iemand van de Christen Unie in de Tweede Kamer zei dat hij er werk van zou gaan maken, want “religieuze handelingen met voedsel”, dat mag niet. Alleen, blijkbaar, bij het Avondmaal? En Sharon Dijksma van de PvdA, die zelden een gelegenheid voorbij laat gaan om de verkeerde kant te kiezen, wil ook dat er voortaan op ieder product dat halal gekeurd is, een jodenster, pardon: een halal-waarschuwing, komt. Heeft die dame eigenlijk ergens wel kaas van gegeten?

Afshin Ellian, die permanent een vies gezicht trekt, wauwelde nog wat na. Natuurlijk zei hij NIET, dat halal-gekeurd voedsel slechter is dan treife. Maar de onschuldige Nederlandse bevolking is gewaarschuwd: De Sharia Rukt Op! Nederlandse kaas is al Khomeini-kaas! Leiden in Last!

Om je plaatsvervangend dood te schamen. Een Leids-Amsterdamse professor in de integratie-kunde zweert samen met fundi-christenen die in wezen weinig van Khomeini verschillen, om de PVV rechtsom de loef af te steken…

Hedemetijd! Heb ik toch vandaag nog wat leerzaams geschreven voor Krapuul! 😆

9 gedachten over “EO: Nederlandse kaas nu Khomeini-kaas?”

 1. Ik had het al gelezen, en vond het vrij dom. Weet je ik vergelijk het altijd maar met de zwarte markt hier.
  Daar komen busladingen dagjesmensen uit heel het land, of ze komen van heinde en ver om ff lekker een dagje te shoppen. Dat houdt dus in, gympen, leren jassen, in die tussentijd shwoarma of kebab etend. Let wel het grootste gedeelte handelaars is moslim of zijn andere mede-landers, daar is in het weekeinde dus geen bezwaar tegen om maandag volop te gaan klagen over de kaas en het halal slachten.

 2. Het getuigd van boerenslimheid. Je wilt met een proces alle mogelijke klanten bedienen. Dus stuur je de rabbi en de iman door je fabriek voor een halal en/of koshercertificering. Standaard proces in de hele voedingsmiddelenindustrie.
  Als je ook de reacties op geenstijl leest dan zie je hoe diep moslimhaat en xenofobie zit.

 3. ” Een Leids-Amsterdamse professor in de integratie-kunde ”

  Moet eigenlijk gelezen worden: ” Een Leids-Amsterdamse professor in de integratie-ONkunde”

 4. Overigens de sharia-angst tussen de Nederlandse christenen zou onder het item massahysterie behandeld moeten worden.

 5. Ik heb in m’n nieuwe huis in Brussel voor het eerst internet-tv met wel 999 kanalen. Tussen het opzetten en vullen van wedeka- en billy-kasten door, zap ik voor het erst sinds jaren ook weer geregeld het hollandse tv-aanbod langs, dat op de oude kabel slechts met twee netten vertegenwoordigd was.

  Vanavond (16 december) was de EO er weer, met het programma ‘Uitgesproken’. Dit keer was het item “dierenleed”. En je raadt het al: nergens lijden dieren meer onder dan onder het islamitisch slachten. Althans, dat was de mening van de beruchte vrouwenmepper Dion Graus. Die draagt tegenwoordig een hip brilletje met rood montuur. Een expert moest weliswaar toegeven, dat ook bij andere slachtmethoden (electrocutie) het niet zachtzinnig toegaat, maar dat mocht de pret, ik bedoel: de hysterie, niet drukken.

  Als alibi was ook Marianne Thieme van de Dierenpartij van de partij. Die pleitte voor verdoving. Maar dat schijnt niet te mogen van de sharia en ook niet van de torah. Gematigde rabbijnen en gematigde imams knijpen weliswaar geregeld een oogje toe. Tenslotte is het voorschrift gemaakt in een tijd, dat men wilde voorkomen dat dode dieren, kadavers dus, ter consumptie zouden worden aangeboden. De slachtdieren, die trouwens veel te vaak volgestopt zitten met hormonen en antibiotica, zullen toch wel niet ineens onrein worden van een extra spuitje voor de slacht?

  Het lijkt nu echt wel een systematische campagne te worden, daar bij de mannenbroeders van de EO. Het is een trend die uit de bijbelbelt van Amerika is komen overwaaien. Prozionistische fundichristenen sluiten aan bij de meest walgelijke en onchristelijke bangmakerijen. De Dag des Oordeels naakt. Koopt Uw Ticket voor de Rapture!
  Geen enkele paradox wordt daarbij geschuwd.

  Is er al iemand op het idee gekomen, dat pleiten voor verdovende spuitjes en inentingen toch wel heel erg ingaat tegen het gedachtengoed van een deel van de EO-achterban? Is het niet in de Nederlandse bijbel-belt (Putten en omstreken op de Veluwe, onder anderen) aldus gesteld, dat streng-griffermeerde ouders weigen om hun kinderen te laten inenten tegen diphterie en zo? Onder het motto, dat de mensch niet in mag gaan tegen God’s raadsbesluiten. Als Hij het zo bestemd heeft, dat het kind door diphterie moet worden geslacht (en misschien zijn buurkinderen ook, door besmetting) dan zij het zo, toch?
  De Pot verwijt de Ketel, dus. Of, bijbelser gezegd: Gij ziet wel de splinter in andermans oog, doch voor de Balk in uw Eigen, zijt gij blind!

 6. In Neerlands Bijbelgordel sneden boeren tot 20-30 jaar geleden ook gewoon de hals van een varken, kalf, schaap of geit door voor eigen consumptie. De bio industrie staat daar ook voor een groot deel.

  Heb je wel eens naar EO natuur documentaires gekeken? Dat is geweldsporno.

  Dierenliefde is een vrij recente trend aldaar. Traditioneel betekent dat goed voor je hond of kat zorgen en meteen goed raak schieten als je aan het jagen bent.

Reacties zijn gesloten.