Enorm komkommerbericht in Elsevier

Melanie Schultz van Haegen zei volgens Elsevier ‘in de marge van een bijeenkomst in Rotterdam’: “Rutte toont wel leiderschap.”

Godallemachtig, hoe wanhopig moet je in de komkommertijd zijn voor een betekenisvol geluid van een van je favoriete regeringspartijen als je uitspraken van een staatssecretaris ‘in de marge van een bijeenkomst in Rotterdam’ gaat opschrijven?

Wtf kan het mij schelen wat ene Melanie vindt van Rutte? Nee, dat-ie dat zelf maar oplost, volgende week in het debat, onze Dancing Queen.

2 gedachten over “Enorm komkommerbericht in Elsevier”

  1. ik denk dat krapuul de aan elkaar geniete verzameling gekleurd papier, genaamd elsevier naar de eeuwigbrandende prullenmand had verwezen…

    vrijwel elk bericht in dat ‘niet goed genoeg voor schijtpaper’ blaadje inclusief de wanhopig zielige geschriften van dolende, ophitsende en haatzaaiende geest ellian (notabene IMMIGRANT, ik denk met wel 6 paspoorten) kromt je tenen, tergt de hemel wegens gebrek aan intelligentie, nuance en weldenkendheid. een van de rottende pilaren onder een aangename nl-samenleving.

  2. Rutte is een manager die vooral verantwoordelijkheid over de tafel schuift naar zijn ministers en staatssecretarissen.

    Die kom je in het bedrijfsleven ook regelmatig tegen. Als het goed gaat staan ze vooraan, gaat ht fout dan is het een ‘probleem van de werkvloer’

    Tjsa….say no more

Reacties zijn gesloten.