De enigen die nog in de wietpas geloven; Teeven (VVD) en Opstelten (VVD)

Na nietszeggende antwoorden van VVD-minister Opstelten op vragen van SP-Kamerlid Nine Kooiman over de wietpas, roept Kooiman de VVD op het hoofd uit het zand te trekken. ‘Volgens mij zijn er nog maar twee mensen in Nederland die geloven in dit pasje: VVD’ers Fred Teeven en Ivo Opstelten. Burgemeesters, agenten en omwonenden schreeuwen moord en brand, maar deze twee heren doen alsof hun neus bloedt. De pas is een mislukking, dat zullen ook deze heren moeten toegeven.’ (SP)

Zijn ze nou zo dom, of kunnen ze gewoon geen fouten toegeven? Het is toch te hopen dat uh – uh – uh – Opstelten met pensioen mag uit Den Haag en dat Teeven ’tja dat is het inbrekersrisico’ ook uit de politiek verdwijnt. Waar hij dan schade aan kan gaan richten? Ja daar hou ik mijn hart voor vast. Ik zou hem niet graag weer als belastingcontroleur zien en ook niet als officier van justitie. Samen met Wilders achter de counter van een fast food bedrijf? Ja dat zou nog kunnen.

Maar de PvdA zal wel braaf met de VVD meestemmen, nu ze zo gezellig samen in een bootje zitten, ondanks dat ze tegen de wietpas zijn en hele andere plannen hebben.

2 gedachten over “De enigen die nog in de wietpas geloven; Teeven (VVD) en Opstelten (VVD)”

  1. Natuurlijk weten ze wel beter. Ze kunnen (en willen) gewoon hun fout niet toegeven om gezichtsverlies te voorkomen.

  2. Ordnung muss sein

    hoop dat ze een huis met een hek eromheen hebben. zo niet dan kan er gewoon veel betaald worden voor hun beveiliging.

    GW is het mooie voorbeeld.

    LOL en wie betaald het????

Reacties zijn gesloten.