En weer staan de bruine christen-broeders te trappelen om mee te doen

Als het niet zo vreselijk triest was, dan zou ik het bijna aandoenlijk en zielig vinden. De wil van de SGP om aan dit bruinste kabinet sinds Seys Inquart I te laten weten dat ze toch vooral, echt wel mee willen doen en dat ze dit kabinet best wel aan een meerderheid willen helpen in de Senaat.

Als we het over fundamentalisten in Nederland hebben, denkt bijna niemand aan de SGP. Toch zijn het ook enge fundamentalisten, met net zulke enge ideeën als waar de Grote Lijder ‘zijn volgelingen’ voor waarschuwt. Maar ja, het zijn geen moslims, dat niet, maar ik vind ze net zo eng als elke andere fundamentalist en huiver bij de gedachte dat ze zo’n invloed zouden kunnen krijgen op de Nederlandse politiek.

Vrouwen, ga maar een mooi aanrecht uitzoeken en bereidt u voor op uw fokfunctie.

8 gedachten over “En weer staan de bruine christen-broeders te trappelen om mee te doen”

 1. Helaas is geen mens vrij van zonde. Om dat te beleiden en vergeving te vragen zijn de kerken zondag’s tweemaal open. De verplichte kerkegang wordt gedaan in zwart pak met hoed en jurken met hoed. Radio en TV leiden van Gods woord af dus zijn stil. Zwemmen, hoereren, autorijden of in de kroeg zitten vergeet ’t maar.
  Gods woord is leidend. Scheelt een hoop gezondheidszorg(kosten). Vermaak wordt gevonden in psalmengezang. Trouwen met heidenen (bv buitenlanders) wordt ten zeerste afgeraden. Welkom in SGP-land.

 2. @10 dat is afkomstig van de satirische website “de speld” dus daar zou ik niet al te veel geloof aan hechten aan dat kamerlid Bijlman met zijn bazooka.

 3. Vertrouwen op het oordeelsvermogen van Rutte kan gevaarlijk zijn. Hij vindt de SGP en zijn mannen een leuke partij. Het is maar wat je leuk vindt.

 4. #13 Piotr, nou twijfel ik al aan Rutte’s beoordelingsvermogen sinds hij de PVV een heel normale partij noemde. ❗

 5. EEN AANRADER VOOR IEDEREEN DIE DENKT DAT DE PVV OVERDRIJFT, lees het boek van de arabist Hans Jansen, getiteld;”‘De Islam voor varkens,apen,ezels en andere beesten”‘ Hans Jansen,arabist en hoogleraar,geeft in dit boek duidelijk antwoorden op de vragen die door de uitgever zijn gesteld over de islam. Als je dat gelezen hebt, is de conclusie overduidelijk: De PVV overdrijft in het geheel niet! Of willen jullie met zijn allen eigenwijzer zijn, dan deze arabist en hoogleraar?

 6. Billy Schreef:

  EEN AANRADER VOOR IEDEREEN DIE DENKT DAT DE PVV OVERDRIJFT, lees het boek van de arabist Hans Jansen, getiteld;”‘De Islam voor varkens,apen,ezels en andere beesten”‘ Hans Jansen,arabist en hoogleraar,geeft in dit boek duidelijk antwoorden op de vragen die door de uitgever zijn gesteld over de islam. Als je dat gelezen hebt, is de conclusie overduidelijk: De PVV overdrijft in het geheel niet! Of willen jullie met zijn allen eigenwijzer zijn, dan deze arabist en hoogleraar?

  O , Jansen, zijn er nog mensen zwakbegaafd genoeg om hem serieus te nemen ??????

Reacties zijn gesloten.