En weer is er een gesprek geweest, maar nu is het echt opgelost!

Ja de weg is lang en nauw, en iedere keer dat er iemand op het gras stapt, wordt er geroepen dat DAT niet mag van Geert! Wilders is weer gesust en Bruin I kan eindelijk van start, lijkt het. Wat mij opvalt is dat het wel iedere keer weer om ene Geert Wilders draait, Geert stopt, Geert start, Geert roept Ho! Ben benieuwd hoe autonoom het kabinet straks gaat opereren, geeft vooralsnog niet veel hoop. Vind dat een ‘geertdoger’ wel heel veel invloed meent te kunnen hebben op het geheel en wat nog erger is, is dat dat wordt toegelaten! 😥  Alles voor de macht, al is het knielen voor Geert 😥

4 gedachten over “En weer is er een gesprek geweest, maar nu is het echt opgelost!”

  1. wanneer hoor ik eens iemand die tegen het cda is in deze regering,hebben in al die jaren een potje van gemaakt,maar hebben nu de grootste mond.heb liever wilders dan verhagen die zijn eigen mensen onder zware druk zet omdat ze bij zijn clubje geil op de macht zijn, verhagen kan van mij de boom in .

  2. #1 Hoe weten we dat Wilders niet hetzelfde doet als Verhagen? Komt niet naar buiten, maar wil niet zeggen dat Wilders niet dezelfde methoden gebruikt.

    Verder ben ik het met dat potje van het CDA natuurlijk wel helemaal eens 😀

  3. @bertusd: Tja… ik begrijp eerlijk gezegd ook niet waarom iemand een regering van VVD en CDA steunt.

  4. In de fractie-Wilders hangen de vlaggen hoog en zijn de rijen vast gesloten (als dit op een germanisme lijkt komt dat, omdat er een liedje door mijn hoofd zweeft).

Reacties zijn gesloten.