En toen waren ze allemaal…’geschokt’…en u gelooft het

Kutstaaf Bessems van haatblaadje Vonk, dat als inlegkruisje uitgegeven wordt bij de Volksche Bruine Haat & Laster Bode, heeft een columpje geschreven vandaag naar aanleiding van de oproep door Hitler-smurf Wilders tot een etnische zuivering.

Hij toont zich in dat columpje ‘geschokt’ over wat der Führer van het white trash dat al meer dan een decennium haat cultiveert gisteren heeft gedaan. Voor het cultiveren waarvan hij met zijn Vonk en Volksche Bruine Haat & Laster Bode naast Trouw, ‘Pauw en Witteman’, GeenStijl, POWNed, De Balie en noem ze maar op, jarenlang  een podium heeft geboden.

Maar goed, Bessems kreeg vandaag na de orgie van vreemdelingenhaat van gisteren  een oprispinkje en schreef dus een stukje.

En daarvoor schijnt ie dan weer geprezen te worden terwijl ook het sheeple-blad dat zich nooit onbetuigd heeft gelaten als de onderbuik van Nederland weer eens even aangesproken moet worden De Telegraaf  bij monde van één of andere kwiebes ‘schande’ heeft geroepen tot vreugde van een aantal mensen.

Laat u niet misleiden. Het is gehuichel en u verspilt uw tijd met het tot u nemen van de krokodillentranen die er nu vergoten worden naar aanleiding van de oproep tot etnische zuivering door Hitler-smurf Wilders.

Gelooft u werkelijk dat iemand die op Twitter in 2012 dit zei, nú oprecht kan zijn?

2014-03-20 Kutstaaf Bessems

Weet u wat het beeld is dat ik voor me zie als ik de Bessempjes, de Zijlstraatjes, Jansentjes en al die andere huichelaars die zich gisteren en vandaag ‘geschokt’ betoonden of gaan tonen over de resultaten tot nu toe van wat ze gezaaid hebben? Voor me zie ik Julius Streicher van ‘Der Stürmer’ die naar de stapel lijken van zes miljoen vergaste joden kijkt en roept dat het een schande is wat zijn kompanen Himmler en Heydrich hebben uitgevreten…

Ik zal trouwens even de voorspelling herhalen van mijn vriend van Frontaal Naakt, Peter Breedveld. Die zei vandaag: “Wedden dat nog voor dit weekend ook Wilders’ oorlogsverklaring aan de Nederlandse Marokkanen weer is gerationaliseerd en salonfähig gemaakt?”. En ik wed met hem dat het zo zal gaan. Al diegenen die hun partijtje hebben mee geroeptoeterd de afgelopen jaren  sinds die kale Mussolini-look-alike begon te tieren en te schelden, die weten dat het bloed dat eerdaags wellicht gaat vloeien als gevolg van etnisch geweld – der Schlümpfe-Führer wil per slot van rekening immers een etnische zuivering onder Marokkanen – ook aan hun handen zal kleven. Dus hou op met dat schorem nu als een soort bondgenoot te zien of als zijnde tot een soort van inkeer te zijn gekomen te beschouwen. Niets is minder waar: ze zijn mede-aanstichters van wat morgen gaat komen. En dat willens en wetens en ze weten het: zonder hen en hun jarenlange haatcampagne  had Hitler-smurf Wilders het gisteren niet aangedurfd op te roepen tot een etnische zuivering.

10 gedachten over “En toen waren ze allemaal…’geschokt’…en u gelooft het”

 1. “”Ik heb niets nieuws gezegd”, zei de PVV-leider, die woensdag aan zijn partijgenoten vroeg of die ‘meer of minder Marokkanen in Den Haag willen’.”
  http://www.nu.nl/politiek/3731389/wilders-begrijpt-niets-van-ophef.html

  En dat klopt. Dat scandeert zowel hij, Wilders, alsook z’n schare volgelingen aantoonbaar – al jaren. Waar Wilders eerder sprak over ‘de Islam’ vervloeide dit stelselmatig naar ‘de Marokkanen’, over de afgelopen, pak ‘em beet, tien jaar. Iets met blind peerd.

  Die net-onder-de-rots-vandaan-kruipenden zijn verder wel schattig, hoor.

 2. O jee en van grachtengordel tut Halsema mag er ook niet politiek iets aan Wilders gedaan woren maar moet dat door het Gezag. Ja, hoor, en dat is Teeven=Wilders.

 3. Je onderschat dat gezag, Chipo. Deze aangiftes worden zeer waarschijnlijk wel opgepakt, en ‘recht zal worden gesproken’. Ymmv & ianal enzo. Die tuthola Halsema is verder (ook) volstrekt irrelevant. De internationale reuring van menig RWNJ (rightwing nutjob) is vele male leuker. Vooral tijdens mogelijke toekomstige donatiedingetjes. Iets met koffers en de PVV die recent ‘openheid’ van geldstromen beloofde.

  *popcorn time*

 4. @JJB, ik vind het een domineesreactie. En brieven aan dat soort lui die beginnen met ‘beste….’ plus voornaam…daarvan moet ik op de pot.
  Trouwens, weet je wast ook zo’n sterke reactie was? Die van Lodewijk-met de hobbies van Stuckart en Heydrich Asscher. Die noemde die Hitler-smurf ‘walgelijk’. Hij lijkt aardig op die Hitler-smurf in zijn taalgebruik als je het mij vraagt: in navolging van die Hitler-smurf Wilders mensen vergelijken met natuurrampen en nu met kwalificaties betreffende de mate van smaak of smakeloosheid….
  Ze lijken op mekaar: Wilders en Asscher…twee bruine viezerikken.

 5. Ik kreeg van dat ‘Beste Geert’ van Pieter Klein ook een vieze smaak in mijn mond. Het valt me sowieso op hoe die fascistische klojo’s in de media vaak worden aangeduid met hun voornaam. Geert, Pim, Rita. Samsom noemen ze toch ook geen ‘Diederik’ en Pechtold geen ‘Alexander’. Verder is er niks ‘best’ aan Wilders, het is een racistische eikel. Maar goed, ik moet toegeven dat ik Pieter Kleins reactie verder wel kan waarderen. Ik geloof dat iedereen die stelling neemt tegen Wilders op dit moment meegenomen is.

 6. Ik vond deze reactie van Breedveld op die brief van die RTL-kwiebus wel mooi en terecht: “Wat Pieter Klein bedoelt is: “Geertje toch, zulke dingen dénken we allemaal, maar zégt een fatsoenlijk mens niet!”

 7. @Ralph, klopt helemaal. Doch de Belgische Flip de Winter vind het hartstikke normaal, omdat iedereen denkt het (dit feit wisten Hitler en Gobbels nog vele jaren geleden) en heeft daarom Geertje zondag op zijn Vlaams Behang feestje uitgenodigd.

 8. @Jan Jaap, weet je waarom ik die brief van die RTL-kwiebes ook zo om te braken vindt? Meneer wekt de suggestie de Hitler-reïncarnatie Wilders een podium te hebben geboden omwille van de ‘objectieve’ berichtgeving. My ass: RTL is een sheeple-medium en alleen al daarom kan er niet iets zijn als ‘objectieve’ verslaggeving. Maar afgezien daarvan: het was omwille van de kijkcijfers en daarmee samenhangend de poen want heel veel van die nazi’s die op Hitler-smurf Wilders en zijn club stemmen zijn…RTL-kijkers. En zo wordt er een poging gedaan geld te verdienen aan een oproep tot etnische zuivering.

Reacties zijn gesloten.