9 gedachten over “En de PVV gaat gewoon door over dubbele paspoorten”

 1. Hernandez herinnerde ter illustratie aan een Amerikaanse, islamitische legerpsychiater die vorig jaar kort voor zijn uitzending naar Irak op een militaire basis in Texas dertien mensen doodschoot.

  Dit zou nl nooit gebeurd zijn als die legerpsychiater maar 1 paspoort had gehad. 😆

 2. Héél belangrijk , het is essentieel voor de PVV dat militairen vooral “hunnie “met ook een Turks of Marokkaans paspoort niet te veel als mede-mensen gaan zien , lastig bij etnische zuiveringen en zo .. Straks waarschijnlijk ook een militair berufsverbot voor iedereen die linkser dan het CDA heeft gestemd ….

 3. Ja dacht ik ook al 😛 Gedachtenbeheersing gaat volgens Hernandez via paspoort, had hij het zijne zeker verloren voor die kopstoot?

 4. Duidelijke afleidingsmanoeuvre uit de koker van partijideoloog Bosma.

  ” We zijn te vaak negatief in het nieuws, dus weer vol op het orgel anti-Islam ” .

  Dat Hernandez dit debat voert is natuurlijk een gotspe. Waarschijnlijk mag ie het de volgende keer echter niet meer voeren.

 5. Hoeveel nationaliteiten ze hebben weet ik niet. Vermoedelijk gemiddeld 1 per persoon. Gelukkig is wel volstrekt duidelijk waar de loyaliteit van de PVV-fractie en hun Leider ligt. In volgorde van belangrijkheid:
  1) Bij extreemconservatief Israël, vermoedelijk tevens financier van de PVV.
  2) Bij ultrarechtse stromingen in de VS, vermoedelijk tevens financiers van de PVV.
  3) Bij populistische conservatieve ultrarechtse groepen in o.a. Denemarken, Duitsland en Engeland.
  4) Dan komt er een hele tijd niets…
  5) Dan ligt de loyaliteit bij brievenbuspissende buurtterroristen en vergelijkbare lieden, dat geldt uiteraard alleen voor zover afkomstig uit de kringen van Geert’s hielenlikkers in de eigen fractie.
  6) Dan komt er weer een hele tijd niets…
  7) Dan komt de ‘meerderheid’ van 1,5 miljoen PVV-stemmers
  8 ) Dan blijft het helemaal eeeerg lang stil…
  9) En dan komt heel, héél misschien loyaliteit van de PVV-leider en zijn slaafse volgelingen aan de rest van Nederland. Maar vermoedelijk niet.
  10) Nodeloos te zeggen dat van enige loyaliteit met Nederlanders die de Islam als geloof hebben, volstrekt geen sprake is bij de PVV.

 6. @1: Voorzover ik weet had die legerpyschiater weliswaar Jordaanse (Jordanese? Jordanische?) ouders, maar had zelf alleen de Amerikaanse nationaliteit.

 7. Ja man zat klem en was zwaar in geestelijke nood, en zat niet in over zijn paspoort. Dat weet ik zeker.

 8. Nee hoor, in sommige dingen zijn ze steil in de leer bij de PVV :mrgreen: :
  Als Hernandez, Graus of Lucassen naar het bordeel gaan, vragen ze ook altijd eerst naar het paspoort van de eigenares van het begeerde lichaamsdeel. Dominicaanse? Filippijnse? Hongaarse? Nigeriaanse? Oekraïense? – No Way! Twee paspoorten op één kussen? Daar slaapt de duivel tussen! 😈
  Sharpe ziet er ook op toe, dat zijn niet-bestaande sms-dames een passend virtueel paspoort hebben.
  Geen rassenschande bij de PVV!
  😥

Reacties zijn gesloten.