Eerste gepiep van de uiterste rechterzijde tegen Bruin

Ultrarechts is niet gauw tevreden. Hebben ze hun vingerlikkabinet, vinden ze al die Volkshelden een stelletje criminelen.

Een staatssecretaris belastingzaken die de belastingen ontduikt – awel, daavoor wordt ge toch staatssecretaris, nietwaar?

9 gedachten over “Eerste gepiep van de uiterste rechterzijde tegen Bruin”

 1. Toegevoegd aan Favorieten, filed under ‘zo gek als een deur, maar wel amusant’. Ik dacht dat Niburu fungeerde als opvangtehuis voor alle knettergekke complottheoretici in Nederland, maar deze lui kunnen er ook wat van. Al lijken ze me bij Niburu wel een stuk vriendelijker.

 2. @ Arnold J. Ik weet niet of de man achter klokkenluideronline nu zo réchts is. Erg boos, dat wel, en dan ook weer heel monomaan in die boosheid. Maar niet doorsnee rechts, voor zover dat nog bestaat. (Ken de opperklokkenluider van vroeger, twintig jaar geleden of zo.)

 3. @2
  Weet ik min of meer, maar iemand die de zeursite Joop een “linkse propagandasite” noemt kan ik toch niet anders kwalificeren.
  Goeie vraag: bestaat doorsnee rechts nog? Of beschaafd rechts?

 4. rechts is nooit beschaafd geweest. Rechts stond altijd al voor egoïsme, uitbuiting, geweld, oneerlijkheid, oplichterij, oorlog en leugens

 5. Excellentie Zwembad Schreef:

  rechts is nooit beschaafd geweest. Rechts stond altijd al voor egoïsme, uitbuiting, geweld, oneerlijkheid, oplichterij, oorlog en leugens

  Wat moet je dan vervolgens gaan denken over mensen die bewust voor rechts stemmen?

 6. Nexus Schreef:

  Excellentie Zwembad Schreef:
  rechts is nooit beschaafd geweest. Rechts stond altijd al voor egoïsme, uitbuiting, geweld, oneerlijkheid, oplichterij, oorlog en leugens
  Wat moet je dan vervolgens gaan denken over mensen die bewust voor rechts stemmen?

  heel makkelijk , dat zijn Egoistische , uitbuitende , gewelddadige , oneerlijke , oplichtende ( beide betekenissen van het woord sinds rechts ook pro-kernenergie is 😉 ) oorlogszuchtige Leugenaars ….

 7. “Verder valt bij de keuze van bewindslieden op dat er een systeem lijkt te zijn gehanteerd van ‘belonen voor bewezen diensten’ dat doet denken aan de mafia.”

  Dit is de karakteristiek en mentaliteit van haast elke bestuursleden clubje in ons land. Doet even nadenken.
  Nog erger beroepsclubjes hanteren ook hetzelfde mentaliteit.

  Geen commentaar.

 8. Je hebt ook mensen die rechts stemmen vanwege het laatste dat ik noemde ‘leugens’

Reacties zijn gesloten.