Een ongeluk komt zelden alleen

Ik had gehoopt u vandaag beter nieuws te kunnen brengen (Want dat is er absoluut. Zoals bijvoorbeeld een aanval op het informatie-monopolie van de machthebbers in de wereld waar ik elders hier al even aan refereerde, maar dat houdt u nog tegoed.)

Verder, als u nog niet ontbeten hebt: excuus. Doet u dat eerst even voor u verder leest en anders is het wellicht verstandig even een teiltje klaar te zetten.

Goed, ik haal even diep adem en gooi het eruit: Nederland schijnt nu niet één maar twee partijen van nazi’s te hebben die zitting hebben in de Tweede Kamer. Nou is de Tweede Kamer sowieso al een vergaarbak van racisten en op zijn minst verkapte fascisten als daar zijn voormalig twitteraar Diederik Samsom (PvdA) met zijn ‘etnisch monopolie’, Mariëtte Hamer, PvdA, met haar ideetje dat het wel handig is op te meten hoeveel mensen uit Polen je maximaal kunt ophokken opdat de PVV stemmende tokkies die er naast wonen niet ontriefd worden en Malik Azmani van de VVD die het geweldig vindt asielzoekers te treiteren en waar ie dan net als zijn collega etterbakken duizenden Euro’s per maand voor opstrijkt waar anderen voor slechts een fractie van dat bedrag zich in dwangarbeid te pletter mogen zeulen.

Nederland heeft naast die lui en de etnisch zuiveraars en wannabe massamoordenaars die horig zijn aan de Führer aller Smurfen, die meteen dus blijkbaar niet Führer aller Smurfen blijkt te zijn (wat is het toch ook een gigantische loser hè, die Wilders. Gisteren bleek hem nog dat niet iedereen blijkbaar bereid is als een knipmes voor hem te buigen en nou dit weer), nóg een club van hetzelfde soort schorem. Opgericht door Joram van Klaveren die er in slaagde een hele groep mensen collectief door de Tweede Kamer als ‘probleem’ bestempeld te zien ( en waar een groot deel van die vergaarbak van racisten het overigens roerend mee eens is maar alleen niet al te openlijk – lafhartig als ze zijn – voor uit durft te komen) en Louis Bontes die het liefst vrouwen met hoofddoekjes op de bus uitgeknuppeld ziet door de politie.

Wellicht dat er bij dát clubje van etnisch zuiveraars en wannabe massamoordenaars nog wel een plaatsje vrij is voor een werkloze brievenbuspisser en een brallende zuipschuit voor wie het toppunt van genot het in elkaar knuppelen van weerloze mensen is.

En ik hoop dat die bruine goorlappen het heel druk krijgen met elkaar de tent uit te vechten over de vraag wie nu de ware erfgenamen van Adolf Hitler zijn zodat ze geen tijd hebben zich met grotemensenzaken te bemoeien.

2 gedachten over “Een ongeluk komt zelden alleen”

  1. Het clubje neofascisten in de Tweede Kamer wordt steeds groter?
    Zou het gewoon de weerspiegeling van de Nederlandse maatschappij zijn.

  2. Daarom hebben wijze mensen altijd evengoede woord hierover:

    “‘Politicians are like diapers; they need to be changed often and for the same reason.’ – Mark Twain

    Overigens geldt dit voor Wientjes ook, dacht ik.

Reacties zijn gesloten.