Een mei in het Nederland onder Wilders

De Partij van de Arbeid PvdArabieren noemen en toch gewoon deel uitmaken van “de coalitie”. Nederland anno 2011.
Waarschijnlijk ook het enige land waar een 1-mei-demonstratie wordt opgewacht door een politiemacht die groter is dan het aantal demonstranten.
Ze zullen dat links eens laten voelen wie er de baas is in Nederland.
Het resultaat is dat een nogal kleine demonstratie in Utrecht, gepland van station Zuilen naar de binnenstad, veel langer duurde dan de bedoeling was. De skinheads met of zonder uniform ( “stillen”) droegen hier zorg voor.

5 gedachten over “Een mei in het Nederland onder Wilders”

 1. Ach ja Wlders, dat is toch die van de Nationaal Socialistische Beweging de Partij voor Volk en Vaderland, ja die met die meeuw in zijn logo

 2. De politiemarsorders op met groot machtsvertoon 1 mei in Utrecht tegen een handvol andersdenkenden tonen aan dat het met de onderbezetting van de politie wel meevalt.
  Kennelijk heeft het repressieapparaat niks anders te doen dan een generale repetitie houden
  om straks de manifestanten van het rechtse uitschot te beschermen als die straks opmarcheren in strakke gelederen achter het vaandel van Wilders en zijn fascistische horden.

 3. “Waarschijnlijk ook het enige land waar een 1-mei-demonstratie wordt opgewacht door een politiemacht die groter is dan het aantal demonstranten”

  Komen we hiermee toch weer in het boek van Guiness te staan?

 4. Jacqueline Schreef:

  Foto spreekt boekdelen. Verstopt achter een busje, op een al liggend persoon, de volle vuist in het gezicht – http://bit.ly/joK76F #1mei #demonstratie

  Komt dit uit de collectie voor Amnesty International?

Reacties zijn gesloten.