Een hart onder de riem voor Dr. Martijn de Koning van de UvA

Dr. Martijn de Koning is het zat. Hij is het zat in een land te moeten leven waar fascisten, tokkies en ander moreel gedegenereerd geteisem steeds meer de boventoon voert.
En daar gaf de heer De Koning op deze manier uiting aan:
2014-08-27 Zat

De dagen waarin je werkelijk onbekommerd en zonder vrees voor geweld, je baan te verliezen, laster en lynchcampagnes je mening kon uiten zijn echter voorbij.

Want wat doet het haatblog GeenStijl van de Telegraaf Media Groep waar men graag mensen uitroeit middels het ebola-virus, nazi’s verheerlijkt en waar men lacht om verdrinkende vluchtelingen?
Dat reageert als door een wesp gestoken aldus:

2014-08-27 Pritt

En het duurt niet lang of ook deze bruine drol komt bovendrijven:

2014-08-27 Rifapen blog reactie

De heer De Koning zet aan tot geweld? Zo, zo. Dat is nogal een beschuldiging. Ik heb altijd geleerd dat buitengewone claims buitengewoon sterk bewijs vereisen dus ik ben benieuwd wat een rechter van de tweet van de heer De Koning en vooral de beschuldigingen van de kant van bruin Nederland vindt.

Trouwens, hoe zit het bijvoorbeeld hiermee dan?

2012-08 Erwin Olaf tweet GS-drek

Need I say more?
Ja, nog één ding: bedenk wel dat als u zich de toorn op de hals haalt van bruin Nederland, het risico bestaat dat u er een hele hoge prijs voor betaalt.
Zo gaat dat in een land waar de tokkiesharia is ingevoerd.
En dat kwaad kan alleen maar zijn gang blijven gaan zolang fatsoenlijke mensen blijven zwijgen.
Daarom onderschrijf ik van harte de stelling van Martijn de Koning en ben ik solidair met hem.
Maak GeenStijl en dat ‘rifapen’-blog van Brussen en consorten tot de paria’s van de maatschappij. Dat kan heel simpel: door die rotzooi niet te lezen, bladen als Libelle die het schorem van rioolsites in the picture zetten niet meer kopen en politici die op dat soort bruine sites schrijven volkomen voor lul te zetten en er voor te zorgen dat ze bij de eerstkomende verkiezingen hun biezen kunnen pakken om precies die reden.
GeenStijl, POWNed, ThePostOnline, de Telegraaf en weet ik hoe al die haat-media verder heten hebben met de vrijheid van meningsuiting niets uit te staan.
Ze zijn er de doodsvijand van.

6 gedachten over “Een hart onder de riem voor Dr. Martijn de Koning van de UvA”

 1. Ik ben er niet bang voor, laat maar komen dat rechtse tuig. Ik weet mij precies te verantwoorden en eenieder die het er niet mee eens is kan een eind ophoepelen.

 2. Nou die griezelige olaf vind ik ook walgelijk bezig geweest met opzet bij een grillroom staan nattongen en zijn net uit een bar opgepikte scharrel aflebberen om de aanwezige klanten in de grillroom te provoceren.

 3. “Zo gaat dat in een land waar de tokkiesharia is ingevoerd.”

  Dit moet erg helder uitgesproken worden:

  ” Zo gaat dat in een land waar (met volledige instemming van de ultrarechtse neoliberale regering) de bruin-rechts tokkisharia ingevoerd is.”

  Het is geen toeval te noemen dat deze duidelijke opkomst van bruin-rechts tegelijkertijd met de vaste regering van de ultrarechtse neoliberalen gepaard gaat.
  Het is een historisch feit.

Reacties zijn gesloten.