Een amputatie is een kwaliteitsverbetering

Jan Kuitenbrouwer: zie Theodor Holman (maar misschien net niet zo erg). Toch niet iemand naar wie wij met genoegen verwijzen (zie ook: Youp van ’t Hek).
Deze is echter aardig: over Rutte als volkomen losgezongen van de realiteit: amputatie als kwaliteitsverbetering en andere giecheltoestanden.

3 gedachten over “Een amputatie is een kwaliteitsverbetering”

  1. Geniaal stuk – zou door elke progressief mens gelezen moeten worden.

    ” Neem die speciale onderpand-deal van Finland in het Griekse steunpakket: eerst bestond hij niet, toen was het een schande dát hij bestond en vervolgens wilde Nederland er ook eentje. Het narratief over de missie naar Kunduz spot ook met cognitieve conventies: eerst was hij militair, toen werd hij civiel, vervolgens werd hij weer militair, en inmiddels is hij, allebei? Geen van beiden? En: maakt het eigenlijk wat uit?”

    De cognitie wordt met verkoperpraatjes dronken gevoerd.

  2. Goed artikel, het zijn ook orders om het zo te doen, van Zanten heeft het ook alsmaar over ” innovatie” van de zorg, als het gaat over gehandicapten die weer de tehuizen in moeten.

    Het wordt inderdaad tijd ( gisteravond Tegenlicht-VPRO) dat politici weer verantwoording af moeten gaan leggen over hun handelen.

Reacties zijn gesloten.