Die Endlösung der Polenmeldepunktfrage

Het Polenmeldpunt is een groot succes. Er zijn 175.000 reacties binnengekomen, waarvan echter een groot deel haatmails of spam betrof (altijd weer zo jammer, dat er mensen zijn die een dergelijk prachtig initiatief menen te moeten verpesten). Uitiendelijk bleven er 40.000 klachten over.

“Volgens de PVV gaat het in meer dan de helft van de klachten om overlast. Maar ook werd veel geklaagd over het inpikken van banen en woningen door mensen uit Midden- en Oost-Europa (16 procent van de klachten). In mindere mate gingen de klachten over crimineel gedrag als diefstal, inbraak en vandalisme.” (AD)

Dit is zonder meer een geweldig resultaat. Alles wat er nu namelijk nog maar gedaan hoeft te worden is dat alle namen en ip-nummers van die klagers in een spreadsheet gezet worden, en dat die als bijlage bij de aangifte wegens discriminatie en het zaaien van haat bij het Meldpunt Discriminatie gevoegd wordt.

7 gedachten over “Die Endlösung der Polenmeldepunktfrage”

 1. [ De meeste problemen gaan over dronkenschap, lawaai en parkeeroverlast ]

  Goh, hoe krijgt dit zeurvolk het verzonnen dat dit quoot: [ mensen uit Midden- en Oost-Europa ] zouden zijn.

  Kom eens een avondj/nachtje de studentensteden in met die zatte studenten, loop eens met funshopdagen langs de parkeerpplaatsen in de stad, ALLEMAAL Polen. Echt waar.

 2. En nu gaat de PVV zeker een lijst met die 7000 werkgevers die aan loondumping zouden hebben gedaan door NL werknemers door Polen te vervangen, overmaken aan de Arbeidsinspectie van Asscher?
  Wedden van NIET?
  🙂

 3. @2: Huib:

  Ja, en al die mensen die Polen hebben gebruikt voor hun verbouwing, harde werkers en lage lonen, zwart uitbetaald , gaan zich vrijwillig melden bij De Sociale Verzekeringsbank en de Belastingdienst om alsnog premies te dokken.

  En ze gaan de PVV mailen dat hun klacht over de Polen moet worden geschrapt.

 4. @2 we hebben geen Polenprobleem, maar een werkgeversprobleem.

  Altijd maar weer die winst-maximalisering door kosten reductie, het zou verboden moeten worden.

Reacties zijn gesloten.