Eberhard moet toch altijd even nadenken voor hij er op laat slaan

De burgemeester wees erop dat hij toch altijd moet nadenken over de volgens hem populistische kreet ‘Geen mens is illegaal’. ‘Gewoon als principe, dat mensen van zichzelf niet illegaal kunnen zijn. Daar moet je wel heel goed over nadenken.

Dus “Geen mens is illegaal” is een populistische kreet maar Eberhard moet er toch altijd over nadenken. Een gevoelig persoon, bij gebrek aan CDA dezer dagen moeten de handenwringende gluipkoppen die met hun Geweten Worstelen uit een andere club komen. De PvdA is hofleverancier inmiddels, Samsom zelf Worstelt ook.

Maar nooit te lang worstelen, want illegalen zijn onhygiënisch en verdienen alleen om die reden al op straat geslingerd te worden terwijl zij al op straat wonen.
Van der Laan, onthoud die naam.

5 gedachten over “Eberhard moet toch altijd even nadenken voor hij er op laat slaan”

  1. Wat heeft de PvdA met de Februari-staking te maken ??? Als er al PvdA-SDAP leden bij waren zouden ze waarschijnlijk uren hebben lopen mekkeren dat ze geweld onaanvaardbaar vonden en dat “overleg met de nazi’s de beste manier was de problemen op te lossen ” …

  2. @4 Mijn conclusie is NIETS .. dus kan Eberharteloos van de Laan Uit .. gewoon doorgaan met zijn beleid .. Met een mond vol van “linkse gedachten ” collaboreren met rechts is immers standaard PvdA gedrag ….

Reacties zijn gesloten.