Drie jaar oud: uitgezet

Zouden we het accepteren als een Nederlands kind van drie jaar oud, gewoon met papieren, naar een oorlogsland zou worden gebracht, een land dat zij nog nooit gezien heeft? Waar dat kind het risico loopt op geweld, onderdrukking, ontvoering en een gedwongen huwelijk? Waar dat kind geen onderwijs zal krijgen en de ouders geen bestaansmiddelen hebben? Nee, dat zouden we niet. We zouden het Algemeen Meldpunt Kindermishandeling bellen en zij zouden actie ondernemen. En terecht. Maar als je ouders uitgeprocedeerd zijn, dan is er ineens geen reden meer om actie te ondernemen. Dan mag dat allemaal.

Het AMK bevestigde zojuist dat er inderdaad sprake zou zijn van mishandeling als het om een Nederlands kind met papieren zou gaan. Maar na intern beraad hebben ze besloten om de melding over dochter H, die aanstaande zaterdag met haar ouders naar Afghanistan wordt gedeporteerd, simpelweg níét aan de te nemen.

… Continue reading → ………. (Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via: Deportatieverzet

5 gedachten over “Drie jaar oud: uitgezet”

 1. Nederland dat zich graag op de borst klopt als baken van de vrijheid en voorvechter van de mensenrechten, wat een farce! Dit in potentie mooie land wordt gegijzeld door rechtse haatzaaiers met hun slaafse achterban, die al zappend met een bier en chips buik te dom zijn om verder te kijken dan hun eigen neus lang is . . .

 2. Een 3 jarig kind eruit trappen door rechtsen waarna sites als krapuul hier iets over moeten schrijven hoort volgens datzelfde rechts in het hoekje van de zieligheidsindustrie.

  Maar moet je die rechtsen eens zien als een bankier wordt aangevallen voor aantoonbaar graaigedrag. Dan zie je die rechtsen ook diegene die door dat gegraai hun baan kwijt zijn geraakt een heel ander soort zieligheidsindustrie petje opzetten. Namelijk die van handen af van de rijken die ons allen naaien.

  Wat een rare kronkels in die koppies van voornamelijk de VVDer en PVVer.

 3. Verder komen op sites als Nujij.nl overal rechtsen van GS, Telegrof, De dagelijkse onzin en Elsevies hun domme mening steeds vaker verkondingen. JSF vs SAAB. Beide vliegtuigen hebben we natuurlijk niet nodig. Maar dan komen ze met hun leugens dat het wel nodig is.

  40-45 door rechts veroorzaakt (welke oorlog nou niet ?)
  Dat is dan een reden. Maar Nederland kan zichzelf vs Duitsland of Frankrijk echt niet handhaven ook niet met een JSF. En gaat dat gebeuren of dachten we dat China deze kant op komt om even die kaaskoppen in elkaar te slaan………. drogredenen.

  Ook het samenwerkingsverband is een bullshit reden. Nederland kan heel goed meehelpen maar dan op hele andere vlakken die veel goedkoper zijn en passen bij de afmeting van dit kikkerlandje.

  En nog een tal van andere nonredenen om die VVD lobby gaande te houden.

  Elke dag weer lees je de psychoses van rechtsen. Hun angst, haat en onkunde. Een dodelijke mix waar we allemaal aan kapot gaan.

 4. Voorlopig goed nieuws: http://deportatieverzet.nl/goed-nieuws/ laatste alinea.
  Maar het blijft een schande, dat er rechten van mensen en vooral kinderen met voeten getreden worden, zeker als het om vluchtelingen gaat. En een kinder-nooddienst met laffe ambtenarij, die zich niet eens de moeite neemt te kijken, hoe de situatie werkelijk in elkaar zit.
  “Wij kunnen niets doen als de rechter zich heeft uitgesproken” Leck mich doch am Arsch.

Reacties zijn gesloten.