Draaikont Gerd Leers zet opnieuw in (het afvoeren kan beginnen)

Het is toch te hufterig voor woorden! Zou de man dan geen enkel besef hebben dat hij met echte mensen te maken heeft? Dat het pionnetjes in een spelletje met Geert zijn?

Minister van Immigratie en Asiel: Niet ‘verwestering’ maar mate van integratiemogelijkheid in thuisland is criterium

Minister Gerd Leers
heeft tijdens een debat in de Tweede Kamer aangekondigd dat ‘verwestering’ toch geen criterium zal zijn bij het bepalen of Afghaanse meisjes teruggestuurd worden naar Afghanistan. Wat hij eigenlijk bedoelt is dat voortaan wordt meegewogen of meisjes zich voldoende kunnen aanpassen in het ’thuisland’. De minister was naar de Tweede Kamer geroepen om uitleg te geven over de inhoud van de term ‘verwestering’ en waarom deze alleen geldt voor Afghaanse meisjes en niet voor jongens of kinderen uit andere landen.

3 gedachten over “Draaikont Gerd Leers zet opnieuw in (het afvoeren kan beginnen)”

  1. Zou de man dan geen enkel besef hebben dat hij met echte mensen te maken heeft?

    O jawel, maar als CDA’er kun je je daar toch verder niet mee bezig houden?!

  2. Kijk Kijk! Vrouwen die hier met een hoofddoek etc, op willen lopen sporen niet en moet dit kledingstuk desnoods wettelijk onmogelijk gemaakt worden om te dragen. Daarnaast willen wij vrouwen die hier willen wonen omdat ze hier juist geen hoofddoek etc. hoeven (mogen) dragen, geforceerd terugsturen naar het oorspronkelijke land van herkomst, waar het dragen van een hoofddoek etc. op strafe des doods verplicht is! De mate waarin de vrouwen of meisjes deze dwang kunnen of willen accepteren is dus nu het nieuwe ijkpunt geworden . . .

    Volgens mij is de heer Leers de weg kwijt. Dit voorstel is niet alleen tegenstrijdig met het gelijkheidsbeginsel maar ook met zichzelf. het is te hypocriet voor woorden.

    Alweer een staaltje van onze geweldige suprieure joods-gristelijke cultuur. Ik ben blij dat ik niet gelovig ben en dus niet in het joods-christelijke hokje geduwt kan worden. Maar als ik dat wel was zou ik mij de ogen uit mijn kop schamen . . .

Reacties zijn gesloten.