Doorgeslagen regelnicht

Het kabinet heeft bij zijn aantreden beloofd dat het afgelopen zou zijn met de regelzucht en dat Nederland aan de Nederlanders zou worden teruggegeven. Minister van Bijsterveldts omroepbrief bewijst het tegendeel en laat zien, hoe loos en leugenachtig deze kabinetsbelofte was

Ze legt de publieke omroepen een eindeloze reeks voorschriften en beperkingen op. Dit moet. Dát mag niet. Dit kan wél, maar het is geen vrijbrief om. Zo gaat het pagina na pagina door tot het je tenslotte duizelt en je gaat slapen met de gedachte: “Wat we ook doen, het is nooit goed”. Van Bijsterveldt is een doorgeslagen regelnicht.

Han van der Horst geeft nog een voorbeeld van hoe raar dit kabinet is. Het ene zeggen en het andere doen. Waarom loopt half Nederland daar als een mak schaap achteraan? Wat moet er gebeuren om ze eens wakker te krijgen, die sufkoppen die voor de flatscreen hangen te schelden.

3 gedachten over “Doorgeslagen regelnicht”

  1. Waarom loopt half Nederland daar als een mak schaap achteraan? Wat moet er gebeuren om ze eens wakker te krijgen, die sufkoppen die voor de flatscreen hangen te schelden.

    Enige wat zou kunnen helpen is een crisis á la Ierland of Griekenland maar ik vermoed dat men dan eerder de vooroorlogs Duitse keuze zal maken , Geert op het schild zal hijsen, en in plaats van banken zullen de moskeeën dan branden ….

  2. Omdat het half Nederland plus een klein beetje helemaal niets uitmaakt.

    Wij, ja ons, degene die hier wel eens reageren leven in een hele andere wereld. De rest maakt het allemaal niets uit. Die worden pas wakker als ze in hun knie worden geschoten.

Reacties zijn gesloten.