Domheid neemt weer toe in Nederland

Ja wat wil je met opleidingen die steeds minder worden, bibiotheken die dicht moeten en de huidige programma’s op TV. Daarbij opgeteld een mediagenieke gek die alle regels aan zijn laars lapt en precies zegt wat ‘het volk’ wil horen et voilá, de PVV stijgt weer in de peilingen. Nou als het ooit zo erg wordt dat hij echt gaat regeren, waar hij nu nog steeds wel voor oppast, de schijterd, dan zal ‘het volk’ wel anders gaan piepen. Maar ook dan geldt, eigen schuld, dikke bruine bult.

Uiteraard doet Dagblad Wilders (de Telegraaf) er uitgebreid verslag van om haar lezers, ‘het volk’, te plezieren. Leve de Blonde Leider!

2 gedachten over “Domheid neemt weer toe in Nederland”

  1. Onze leider Geert Wilders is gelukkig hard op weg om alleen te gaan regeren. De andere partijen hebben schijt aan de PVV-stemmers, wij hebben schijt aan de rest. De stalinisten hebben het over zichzelf afgeroepen dat mijn partij de PVV zo groot is geworden,en hopelijk nog veel groter wordt. Wij zijn het fascistische beleid van links en islamitisch Nederland meer dan zat. Het is wel bewezen dat de intelligentie op rechts zit en bij Links de meeste bijstand.

Reacties zijn gesloten.