“Doe dit ons land niet aan!”

Dat zei voormalig CDA-minister Hirsch Ballin op dat beruchte CDA-congres in Arnhem, dat ‘feest van de democratie’ volgens de oppergluiperd en beroepsintrigant Maxime Verhagen die zo ontzettend graag wilde samenwerken met de éénmansclub van een geblondeerde fascist met onder de horigen van ‘den Lijder’ anti-semieten, homo-haters, ‘islam-critici’, fraudeurs, brievenbuspissers, nazi’s en wat al niet meer voor verbaal en  fysiek gewelddadig uitvaagsel.

Maar Maxime Verhagen deed het ‘ons land’ wel aan, regeren met ‘een volstrekt normale partij met volstrekt normale standpunten’ en zo werd Nederland opgezadeld met het eerste bruine regime sinds mei 1945.

Trouwens, ook met de volle steun van deze volstrekte idioot: 

We weten allemaal hoe het is gegaan. Hoewel? In April 2012 na zeven weken paffen in het Catshuis gaf ‘den Lijder’ er plotseling (althans, zo leek het) de brui aan.

Bruin I dat, zoals Laurent al beschreef was omwille van het tevreden houden van den Lijder bereid tot de meest weerzinwekkende en walgelijke daden.

Geen hond die eigenlijk precies snapte waarom het zo plotseling eindigde.

Als je de Volksche Bruine Bode moet geloven deden een aantal CDA’ers eindelijk datgene wat ze in 2010 op dat congres in Arnhem hadden moeten doen.
We weten ook allemaal wat ‘ons land’ met de plotselinge en late (te late) inzichten en daaraan verbonden handelswijze van CDA’ers is opgeschoten: niets.

Een gewetenloze opportunist die zijn kinderen inzette voor de verkiezingscampagne en hel en verdoemenis predikte als de VVD nóg een keer aan de macht kwam, zag zijn kans schoon en maakte de weg vrij voor een net zo bruin regime als dat van de voorgangers.

Een regime dat zich graag spiegelt aan Seyss-Inquart, met schedelmeters en slavendrijvers en een obsessieve Schreibtischmörder overgenomen uit de failliete boedel van de voorgangers.

Ja, daarin had Diederik Samsom gelijk: voor veel mensen zou het hel en verdoemenis worden als de VVD nog eens aan de macht zou komen maar dat het op zó’n cynische manier zou gaan had volgens mij geen fatsoenlijk mens ooit kunnen bedenken.

Wat den geblondeerde Lijder wil wordt gewoon uitgevoerd: Nederland een fascistoïde dwangstaat waar wie tussen wal en schip valt het aan zichzelf te wijten heeft en daarom óf kan verrekken óf dwangarbeid kan verrichten ten einde ook het laatste restje levensvreugde en zelfrespect te vernietigen.

Dat alles onder een steeds fijnmaziger web van spionage, afluisteren, data-opslag, registratie, controle op controle en niet te vergeten het voortdurend door onder andere de politie op Twitter aanwakkeren van de NSB-instincten van ‘Henk & Ingrid’.

Ook bereikt: wie en wat niet roomblank is, is sinds 4 april van het vorige jaar ‘een probleem’.

Seyss-Inquart had zijn vingers erbij afgelikt.

Net als heel veel CDA’ers trouwens…die zijn namelijk voor het overgrote deel geen haar beter als het bruine uitvaagsel waar ze zich omwille van de macht al kwijlend, slijmend en vingerlikkend mee ingelaten hebben.

6 gedachten over ““Doe dit ons land niet aan!””

 1. “Doe dit ons land niet aan!”: Dat zei voormalig CDA-minister Hirsch Ballin op dat beruchte CDA-congres in Arnhem.

  Achteraf begin ik een soort van respect voor Hirsch Ballin te krijgen.

 2. @Sjaax: ik niet. Want het wonderlijke met die christen democraten is altijd dat ze hun wijsheden pas verkondigen op het moment dat het te laat is of vele jaren daarna. Kijk maar naar bijvoorbeeld van Agt: als ie als premier destijds zich wat flinker had opgesteld tegenover apartheidsstaat Israël, had ie nu mijn waardering gehad.
  En Hirsch Ballin had veel meer heisa kunnen en moeten stampen samen met anderen.
  Hij is ook nog steeds lid toch van die abjecte club?

 3. Het CDA zal alles doen om de macht te behouden of te verkrijgen. Dat kan variëren van samenwerking met PVV-fascisten tot het opzetten van een sociaal masker in de oppositie. Volstrekt onbetrouwbaar, dat is het enige etiket dat je erop kunt plakken. En vergeet nooit de ratten die deze club heeft voortgebracht, ik noem natuursloper Bleker, de ultieme gluiperd Verhagen en zijn graaimaatje Eurlings. Geloof ze nooit, never, niemals, die CDA’ers. Je wordt gegarandeerd besodemieterd.

 4. Wat vervelend toch dat de Christenunie inmiddels de niche van principiële christenen heeft ingenomen 😀

 5. Het eerstekamer fascistenloeder Mariëtte Frijters wordt hard aangepakt op De Dagelijkse Shitsite Dit moet toch wel het allerdomste uilskuikentje zijn als zelfs Wilders haar een totaalverbod om te spreken oplegt. Ook wist dit bruine loeder niet dat er een polenmeldpunt was terwijl de hele wereld ervan op de hoogte was. Deze nietsnut wordt straks gedumpt op ex PVV vuilnisbelt en komt nooit meer aan de bak.

  Mensen stem niet op dit stuk stront doe dit ons land niet aan

Reacties zijn gesloten.