41 gedachten over “Dodenlijst van vluchtelingen in Nederland”

 1. dit is eens een ander geluid dan al dat gekrijs! Eindelijk iets positiefs, gelukkig is dit ook bij jullie te vinden! A.

 2. bovenstaand bericht betrefd een ANDER artikel!!! Zoveel zelfmoorden is iets verschrikkelijks! Je zou zelf maar eens vluchteling moeten zijn….A.

 3. @2 Hoeveel Palestijnse vluchtelingen zijn er? En waarom?
  (Pardon, way off topic, maar kon het gezien de reactie van deze dame onder een ander stukje niet laten liggen.)

 4. Die brand was inderdaad vette pech. Dat er slecht en te laat werd ingegrepen is ook een keuze geweest.
  In hoeverre zelfmoord een keuze is, is zeer discutabel. De dood als enige uitweg zien, zegt eigenlijk genoeg.

 5. @6; Cornelis:

  Ik klaag aan !!

  Zijn jullie allemaal je verstand aan het verliezen??

  De zelfdodingen “discutabel” verklaren??

 6. @5:

  Ga weer terug onder je smerige stinksteen man. Dit is MOORD, en anders niets. Een moord die jij op je geweten hebt met die politieke stinkvriendjes van je.

 7. @8 Nee, zelfmoord als een keuze zien is discutabel. Deze mensen (daar praten we namelijk over, Rene en Sander) hebben uiteindelijk, helaas gekozen voor zelfmoord. Het is verschrikkelijk, dat deze mogelijkheid überhaupt in aanmerking is gekomen. Ze zagen zich ertoe gedwongen omdat alle andere mogelijkheden voor een menselijk en veilig bestaan waren weggenomen. Dat is het discutabele wat ik bedoel.
  De commentaren van Rene en Sander verwoorden heel precies de cynische omgang met vluchtelingen in Nederland en Europa.

 8. @10: Cornelis:

  [ De commentaren van Rene en Sander verwoorden heel precies de cynische omgang met vluchtelingen in Nederland en Europa. ]

  Moord is het, door de Staat, en die Rene en Sander vinden het wel best deze Staat. Ze vinden het eigenlijk wel heel fijn zo, hoeven ze niet meer vermoord te worden. Dat zéggen ze dan wel niet, maar het zou ze geen ene donder kunnen schelen.
  Ik heb hierboven een link gegeven, zoek maar op die geuzenpartij. Niet links niet rechts, nee nee.

  Zelfmoord…. zo houdt de maatschappij schone handen hè?

 9. @4 In deze situaties is zelfmoord echt geen keuze. De mensen die dat wel zeggen zijn gewoon reactionairen die dode immigranten proberen te rechtvaardigen.

 10. Gelukkig zijn er nog mensen als Le Roi Danse die dit soort reactionaire opmerkingen aan de kaak stellen.

 11. @11 Je bedoelt http://www.actiefront.nl/?page_id=4
  Beetje raar.
  Over het cynische beleid t.o.v. de onproductieven in de Vaderlandsche samenleving, heb ik elders al een zeer cynisch commentaar geplaatst. Kan ik even niet vinden, ik meen onder het artikel over verstandelijk gehandicapten, die binnenkort op straat staan.

 12. @4, de Schipholbrand is een fout van de overheid die het betrokken complex in beheer heeft, met gevolg dodelijk afloop. Dit zijn zaken die normaliter door een Rechter-Maffiabestrijder dienen onderzocht te worden.

  Het was toen voor de overheid zeer handig dat de extreem-rechtse politica Verdonk alles in de doofpot heeft proberen te dekken en het probleem van de zieke op de gezonde kop te schuiven, zoals gebruikelijk de gewoonte.

  De corporate media stond hijgend te wachten om de vreemdelingen, naar gebruikelijke gewoonte, de schuld in de schoenen te schuiven.

 13. Wtf is dat ActieFront? Niet links, niet rechts, maar Fascistisch? Zodra iemand zegt geen van beide te zijn, moet je argwanend zijn.

 14. @17: Cornelis;

  [ De Libertarische Partij zou in feite helemaal mijn partij moeten zijn, maar dan zou ik ook de islam alle ruimte moeten geven. En dat zint me helaas niet. ]

  Niks PVV-light.

 15. @20 Dat heb ik gemist ik heb alleen de info-pagina (zie link) gelezen. Waar staat dat?

 16. @21:

  http://www.actiefront.nl/?cat=4

  Even scrollen tot aan enge boerkadame.

  Rechtsonder kan je een lijstje “links”zien. Zo’n lijstje staat daar vaak om andere redenen dan; leuke sites.
  Bah, ik hou helemaal niet van een soort opvoeden, maar zie het maar als een waakzaamheidsles.

 17. @22 Alles klar. Waarom sluit die prutser zich niet gewoon bij de PVV aan? Houdt het wat overzichtelijker.
  En doorgaan met les geven. Dank. Ook ik kan nog leren.

 18. @11 Jij gaat behoorlijk slecht om met mensen met andere meningen dan de jouwe joh …

 19. @24: Sander:

  O, heb jij een mening gegeven dan? En dat zou zijn?

  Ben ik het niet met je eens? Vind ik het smerig wat jij/jullie schrijven? Allemaal uiten van mijn mening ja. En die is anders dan van de riollratten ja, dat klopt. Ik neem het op voor wanhopige mensen, die jij/jullie zo lekker onderkoeld als zelfmoordenaars weg willen zetten.

 20. @25 Mijn mening lijkt me duidelijk maar voor jou ligt ik hem toe: zelfmoord is een keuze is. Altijd. Dat je mij van moord beschuldigt bij @9 gaat werkelijk alle perken te buiten. Schandelijk!

 21. Zelfmoord is natuurlijk helemaal geen keuze. Zo’n reactie is sowieso te dom voor woorden.

 22. @26:
  Sander:

  Willen is kunnen voor de Libertariërs hè?

  En ja, mensen die dit beleid verdedigen vind ik medeschuldig aan deze “zelfdodingen”. Ook degenen die zwijgen.

  Vertrapter dan een vluchteling kan een mens niet zijn, nergens op de hele wereld nog een veilige plek voor je.

  En als je dan van ellende zelfmoord pleegt is het een keuze? Je weet niet waar je het over hebt.

  Je kan die lijn ook doortrekken hoor, makkelijk zat. Ouderen en gehandicapten die het straks niet meer kunnen bolwerken, ook een keuze als ze er een einde aan maken? Of is dat weer iets anders?

  Geef eens een inhoudelijke reactie in plaats van dat roepen als : Schandelijk. Ben je beledigd? Of wat?

  Overigens ben je hier steeds onder een andere naam, maar dit terzijde.

 23. @26 Het woord keuze veronderstelt dat er verschillende opties zijn. Natuurlijk kun je spreken van een keuze als de opties bijvoorbeeld zijn zelfmoord of vermoord worden, maar dan gaat het niet om een reele keuze.

  Als je door zelfmoord dan ook nog eens langdurig lijden kunt voorkomen, dan ligt de “keuze” voor de hand. Alleen is natuurlijk geenszins sprake van een vrijwillige keuze.

  En ja, je kunt iemand de dood in drijven en dan ligt de verantwoordelijkheid inderdaad grotendeels bij degene die, bewust of uit onachtzaamheid, diegene de dood heeft ingedreven.

  Iemand die zich van een gebeurtenis als de Schipholbrand afmaakt met de woorden: “gewoon vette pech”, laadt daarmee een vorm van medeplichtigheid op zich, aangezien dat soort gebeurtenissen feitelijk door die houding worden veroorzaakt.

  Een verzwarende omstandigheden is daarbij, dat als je iemand opsluit, je je daarmee voor diens welbevinden verantwoordelijk maakt, aangezien de persoon in kwestie, letterlijk, geen kant meer op kan.

  Dan is tenminste sprake van dood door schuld.

 24. @11

  er is niets cynisch aan, mensen kiezen voor zelfdoding en de motivatie om dat te doen is niet belangrijk.

  Wat telt is dat deze mensen verschrikkelijk lang in onwetendheid worden gelaten over hun status. Als die dan duidelijk is, dat zie hier niet mogen zijn, dan kunnen ze we wat mij betreft zo snel als mogelijk vertrekken.

  Het zijn die ‘goede bedoelde’ acties door mensen die die illegalen helpen die valse hoop wekken en daardoor de labielere illegaal waarschijnlijk aanzet tot zelfdoding.

 25. @30 Nee precies, teruggestuurd worden naar landen die Fred Teeven als veilig beschouwt – voor niet-Nederlanders althans – daar knapt een mens pas van op. Weer de frisse kruit- en bloedlucht van thuis opsnuiven.

 26. @31 in Almere wonen Somalische vluchtelingen die elk jaar naar ‘huis’ op vakantie gaan. Joh wat gevaarlijk zeg!

 27. Dus zijn alle vluchtelingen zo? Als het al waar is wat je schrijft. Want van leugens in deze is nog nooit iemand gestikt.
  Er worden zo veel onwaarheden verteld, vanaf de bank vanachter de pc, met pilsje en snack onder bereik.
  Mensen die beweren dat vluchtelingen gewoon gelukszoekers zijn, die zouden allemaal een poosje als echte vluchteling moeten leven. Nergens gewenst, geen land dat je wil hebben, geen dak boven je hoofd, in je eigen land word je bedreigd met marteling en moord. Daar staat nooit iemand bij stil. En als we het er dna toch over hebben, waarom mogen vluchtelingen niks doen? Waarom moeten ze met al hun trauma’s de hele dag duimen draaien? Waarom mogen ze geen klusjes doen, geen studie of werk? Dan krijgen ze het idee dat ze mogen blijven? Nou misschien heeft Nederland er nog wel wat aan, meer dan aan mensen die zeggen dat de brand bij Schiphol ‘vette pec’h’ was. 😥

 28. http://vorige.nrc.nl/krant/article1523017.ece

  Waarom zijn vluchtelingen per definitie zielig? Ze nemen risico’s en nemen kansen waar en zijn daar in te respecteren, maar als het niet gaat zoal zij verwachten dan zijn ze ineens zielig en menen mensen ze illegaal te moeten helpen? Kom op zeg!

  Illegaal=mag niet, dus …..

 29. @34 Rene

  Ik word lichamelijk onpasselijk van mensen als jij en ook van die smerige site van je.

 30. Zullen we beginnen met vluchtelingen eens als mens en niet als gelukszoekers volgens de westerse normen te beoordelen? Ik mag hopen dat het mensen als Rene het water nooit zo ver aan de lippen komt, ben benieuwd hoe hard ze dan piepen.

 31. @32 en dat heb je blijkbaar gehoord op de plaatselijke PVV kaderdagen ???

 32. @35 Beterschap en bedankt voor je compliment

  @36 Ik heb nergens gesteld dat vluchtelingen gelukszoekers zouden zijn. Ik heb gezegd dat zij hun kansen berekenen, daar is niets mis mee, maar dat breng risico’s met zich mee. Je loopt dan altijd het risico dat zaken niet uitpakken zoals je had bedacht.

  @37 Nee hoor, want ik ben niet gecharmeerd van de PVV.
  Gewoon een krantje lezen af en toehttp://vorige.nrc.nl/krant/article1523017.ece

 33. @38 Rene is het type dat alle uitkeringen wil afschaffen, omdat er ooit een zwartwerker is aangetroffen.

Reacties zijn gesloten.