Geen doden aan mijn afstandsbediening!

Spelersvakbond denkt aan boycot WK voetbal in Qatar

‘Hoera!’, was mijn eerste gedachte, want zoals u wellicht weet, sterven er arbeiders tijdens de constructie van de stadions aldaar, door de erbarmelijke arbeidsomstandigheden. Want: ‘Qatar is een slavenstaat’, en naar schatting zullen er 4000 werkers sterven omdat ze als slaven worden ingezet voor ons sportvermaak.

Maar nee, de spelersvakbond komt niet verder dan haar eigen eigenbelang: ‘Het is er te warm voor de spelers, ja zelfs de toeschouwers, die zitten op de lijken van de bouwers van het stadion, zouden bevangen kunnen worden door de warmte.’
Geen woord over de slaven die letterlijk hun leven geven om de stadions te bouwen. Nee, men wil in de winter gaan spelen. Stel je voor dat een speler, bevangen door de hitte, afgevoerd moet worden. Dat willen we niet zien.

Ik wil het helemaal niet zien. Ik ga niet kijken, ik wil niet kijken. Of het in de winter gehouden wordt of in de zomer.

Ik wil geen doden aan mijn afstandsbediening. U toch ook niet?

5 gedachten over “Geen doden aan mijn afstandsbediening!”

 1. Helemaal eens. Maar of ik sterk genoeg ben om niet te kijken…. Eigenlijk zie ik op zoveel onderwerpen onrecht, dat als ik altijd consequent zou zijn, ik nergens meer van zou kunnen genieten/gebruik maken. Maar ik doe mijn best.

 2. Ik begrijp je argument dat je niet sterk ben – tenslotte die jongens voor je op de buis verdienen zonder enige opleiding in een dag wat jij misschien in 5 jaren zal gaan verdienen.

  En dat doen ze nog rennend over lijken…..

 3. Ik verdien niets. Ach ja mijn fout …nuance op krapuul. Had ik niet moeten doen. Veel moralistische borstkopperende en vingerwijzende keyboardwarriors hier…. voor eeeuwig uitlogt hier. slappe hap

 4. Wat een gejank, zeg.

  “Maar of ik sterk genoeg ben om niet te kijken”
  “Eigenlijk zie ik op zoveel onderwerpen onrecht”
  “ik nergens meer van zou kunnen genieten/gebruik maken”
  “Maar ik doe mijn best.”

  Dat laatste siert je, vooral!

  Voor een product van het, overigens met fascistoïde invloeden omgeven Ikea, ben je een lachertje, wanneer je niet over het technisch inzicht van hun producten zou beschikken. http://www.ikeahackers.net

Reacties zijn gesloten.