Dijsselbloem (PvdA) vindt Wilders (PVV) een Grootkapitalist en ze stinken alletwee

Dijsselbloem is dat gelukkig zelf niet * ughe* *ughe*  en daarom zit hij samen met de VVD in hetzelfde kabinetje. Zoals we weten is die laatste partij er voor de gewone mensen en de PvdA  overduidelijk ook. Merkwaardig verwijt. De ene goorlap zei tegen de andere viezerik dat hij stinkt of zoiets. Wat een bruine walmen zijn er weer vandaag. Bij Wilders kan je sinds vandaag  ( gratis !!) stickers bestellen met daarop in het Arabisch geschreven:

“De islam is een leugen, Mohammed een crimineel, de Koran is vergif.”  Nou, dat wordt weer bonje in de diplomatieke tent. Ik geef geen link naar de PVV, je hoort of ziet  het wel ergens anders. Ik word schijtziek van die lui.

5 gedachten over “Dijsselbloem (PvdA) vindt Wilders (PVV) een Grootkapitalist en ze stinken alletwee”

  1. Wederom rechts vs rechts.

    Een slimme zet van de VVD om Wilders te vragen een eigen partij te beginnen om tokkie dom aan te trekken. De VVD en PVDA nemen dan wel elitair dom voor hun rekenening en daar zitten wij dan tussen gevangen en mensen lijden hier enorm onder.

    Ze spelen smerige spelletjes.

  2. Laat de PvdA eens stoppen met hun volksverlakkerij. Met het “woonakkoord” hebben ze weer eens bewezen dat ze het wormvormige aanhangsel van de VVD zijn.

  3. Wat Dijsselbloem eigenlijk meent te zeggen is dat Wilders inmiddels multimiljonair geworden is en daar zijn blijkbaar binnen de overblijfselen van de Rechtstaat mensen die nog steeds de donaties aan politieke partijen en figuren NIET openbaar willen maken.

    Dit werkt direct GROTE CORRUPTIE in de hand.

Reacties zijn gesloten.