Dietsch, warm PVV-licht is toortslicht

Stop de Persen : Hoogst belangrijk PVV initatief…  Men eischt den gloeilamp terug want argumenten voor de spaarlamp zijn slechts “groen-socialistische argumenten om mensen hun vrijheid af te nemen”. Jawel, Dietsch licht is gloeilamp licht.

Eigenlijk gaat “Machiel de Randdebiel” niet ver genoeg. Laten wij, net als de Amerikaanse geestverwanten van de PVV en hun Europeese voorlopers teruggaan tot een verlichtingsbron die lekker veel broeikasgassen en roet veroorzaakt, met als gelukkige bijkomstigheid dat je die uitstoot vaak nog als een zwarte walm erboven kan waarnemen. Een verlichtingsbron die nog als bijkomstigheid heeft dat je er heerlijk in groepen mee kan marcheren, waarna je er zelfs nog niet-blanke, niet autochtone, niet arische huizen en winkels mee in de brand kan steken: Dietsch licht is Toortslicht !!!! 

6 gedachten over “Dietsch, warm PVV-licht is toortslicht”

 1. PVV is weer hard bezig de centjes van de belastingbetaler stelselmatig te verkwanselen.

  Nu dat ze Europa niet kunnen kunnen stoppen, proberen ze de spaarlampen te stoppen………Niets is te gek voor de bruinen.

  Mogen ze in deze stijl doorgaan, verwacht ik dat de PVV straks motie tegen de winden uit Europa zal indienen.
  Slechte winden, weetjewel, die Nederland durven binnen waaien afkomstig van de verdoemde Europa.

  Weer lekker bezig houden….

 2. Wat dacht je van het Europese water, dat zo maar zonder enige vorm van controle en zonder inburgering via de Rijn en Maas vanuit Europa compleet met Europese verontreinigingen ons mooie land in komt stromen.
  Bij Lobith stroomt niet de rijn, maar stroomt Europa ons land binnen.
  Wat moeten we ermee, we hebben genoeg aan het water in de Waal, Merwede, IJssel, IJsselmeer en de Zeeuwse stromen. Ik zeg, Afdammen die rivieren. De drooggevallen gronden kunnen prima gebruikt worden voor het aanleggen van 10-baans snelwegen waarover we met 150 km/u naar ons geliefde en PVV-welgezinde Limburg kunnen rijden.
  Alaaf, Alaaf, Alaaf.

 3. Dat zie je fout jaap , dat zou slechts voor de Maas en de Schelde gelden , die ontspringen in niet Arische landen … maar Duitsland moet wél het Rijn Donau kanaal sluiten

 4. @4 Ja, en dat waren ook de plekken waar men zijn bek hield toen ze wel degelijk in het centrum van de macht verkeerden.

Reacties zijn gesloten.