Diefstal van Marokkanen afgeblazen – Bruin II jammert potje

De onder Bruin I ingestelde plannen om naar Marokko ge(r)emigreerde uitkeringsgerechtigden fijn te korten omdat het levenspeil aldaar zoveel lager is, loopt vast op juridische gronden. Iedereen had dit kunnen bedenken, behalve de topministersploeg die hiermee vooral het PVV-stemvee wil paaien.

Het Algemeen Dagblad brengt het bericht met een foto van schedelmeter Asscher die werkelijk op het punt staat in snikken uit te barsten omdat alweer een mooi racistenplannetje vastloopt. Terug naar het bureau om weer iets anders te bedenken, grootmeester…

7 gedachten over “Diefstal van Marokkanen afgeblazen – Bruin II jammert potje”

 1. een uitkering is nooit bedoeld geweest om in verweggistan als miljonair te kunnen leven. Voor de Nederlandse uitkeringsgerechtigden is het ook net voldoende om in leven te blijven.

 2. Eigenlijk is het weer het gevolg van een haastige smokkelwetje van Henk Kamp die tegen de wettelijke kader van de Rechtstaat opnieuw gaat botsen. Verdomd Rechtstaat, weetjewel.

 3. michel den pimpelaer
  een uitkering is nooit bedoeld geweest om in verweggistan als miljonair te kunnen leven. Voor de Nederlandse uitkeringsgerechtigden is het ook net voldoende om in leven te blijven.

  jij bent een van die armzalig simpele PVV zielen welke totaal niet begrijpt hoe volksverzekeringen werken? Maar daar uiteraard uitgebreid gebruik dan wel misbruik van maakt! Nooit begrepen dat bij een bepaalde premie een bepaalde uitkering hoort? Dat er over de hoogte van de uitkering verschil van mening kan zijn? Dat kosten van levensonderhoud niets te maken heeft met hoogte van de uitkering? Nooit van artikel 1 van de grondwet gehoord? Krijgt het koningshuis minder uitkering omdat zij het grootste gedeelte van het jaar de edele delen neervlijen in een land met lagere levens standaard? Jij doet het met de helft van je uitkering omdat jij je de kloten laat strelen in verweggistan? Wordt het niet eens tijd dat uitkeringsgerechtigden de straat opgaan om het zooitje ongeregeld wat zich onze regering noemt het vuur na aan de schenen te leggen?

 4. @michel den pimpelaer

  Dat is o.a. allemaal mogelijk gemaakt door de VVD, ten tijde dat Wilders het schandknaapje van Bolkestein was.

 5. En dan blijkt het zomaar ineens om “slechts” 15 miljoen (excl.) te gaan, aldus het ministerie van Sociale Zaken. Wat een rekenwondertjes toch.

Reacties zijn gesloten.