Diederik Stapel mag van de PVV niet meer zijn brood verdienen

Diederik Stapel kennen we natuurlijk allemaal van toen hij in dienst van de Universiteit van Tilburg wetenschappelijke fraude pleegde. In 2011 werd hij door de universiteit op non-actief gesteld en hij is hier voor gestraft en in juni 2013 werd hij in het kader van een schikking door het OM veroordeeld tot een werkstraf van 120 uur. Een ander onderdeel van de schikking was dat Stapel afzag van het recht op ziekte- en arbeidsongeschiktheidsuitkering, wat neerkwam op anderhalf jaarsalaris.

Inmiddels heeft Diederik Stapel weer werk gevonden als docent sociale filosofie aan de Fontys-Akademie. Bij de PVV die zoals maar blijkt weinig op heeft met onze rechtsstaat zijn de stoppen doorgeslagen.
Harm Beertema, de man die een PVV school een geweldig idee vindt, heeft vragen gesteld over de ‘schaamteloze benoeming’ van Diederik Stapel.

De PVV wil weten wie er verantwoordelijk is voor het aantrekken van Stapel en vraagt zich af waarom Stapel toegevoegde waarde zou hebben. De partij vindt dat Stapel schadelijk is voor de reputatie van Fontys Academy.

Weer een staaltje van de totalitaire en vrijheid ondermijnende ideologie van de PVV.

4 gedachten over “Diederik Stapel mag van de PVV niet meer zijn brood verdienen”

  1. De PVV put zeker haar ervaring uit het feit dat alle VVD-coryfeen die crimineel gedrag hebben vertoond niet meer zich kandidaten voor functies in Nederland mogen opstellen.
    Dan heeft zeker PVV gelijk.

  2. lol..

    “en vraagt zich af waarom Stapel toegevoegde waarde zou hebben. ”

    Nou, achterlijke PVV’ertjes…dat is vrij simpel. Stapel gaat les geven hoe het e.e.a. niet moet. En let wel, menig (nu) ex-PVV’er kan zich er zo bij aansluiten. Geen werk meer kunnen vinden; niet meer serieus worden genomen enzovoorts enzovoorts enzovoorts.

  3. Wat je toch allemaal niet mag met die ongeschonden ouderwetse blanke joods-christelijke PVV-boezem!

Reacties zijn gesloten.