Diederik Samsom (PvdA): een hondsbrutale en lege huls

Nationale kletsmajoor en voormalig twitteraar Diederik Samsom is zo ongeveer het superlatief van hondsbrutaal.
Getuige dit citaat in de Volkschebruine Haat- & Lasterbode van de hand van de racist die over mensen spreekt in termen van ‘etnisch monopolie’:

Wat moeten we doen? Meer lef om elkaar aan te spreken op gebrekkige integratie. Een consequente aanpak van discriminatie in iedere vorm

Dus als Huib Riethof Diederik Samsom weer aanspreekt op de gevolgen van zijn bruine beleid, krijgt hij in het vervolg gewoon netjes en onverwijld duidelijk antwoord?
Ik denk dat ik het antwoord bij voorbaat al wel weet.

Overigens, dat ‘we’ waar die ellendeling het in datzelfde stuk over heeft…daar hoor ik liever niet bij.
Ik houd namelijk niet zo van mensen die ondanks hun kale kop lijken alsof ze de puntmuts van de Ku Klux Klan dragen.

3 gedachten over “Diederik Samsom (PvdA): een hondsbrutale en lege huls”

 1. De man is niet brutaal, alleen oliedom.
  Van natuurkunde weet hij al niet meer dan een middelbare scholier.
  Wat hij verder doet is Brussel kontlikken.
  Net Hollande, door een rechts beleid het socialisme opheffen.

 2. Erg waar, helaas:
  “Dus als Huib Riethof Diederik Samsom weer aanspreekt op de gevolgen van zijn bruine beleid, krijgt hij in het vervolg gewoon netjes en onverwijld duidelijk antwoord?
  Ik denk dat ik het antwoord bij voorbaat al wel weet.”

  Overigens erger ik me nog het meest aan Diederik’s valse interpretatie van wat Marokkaanse jongetjes zouden hebben gezegd: “jouw politie”.
  Daar hangt hij een hele sociaal-culturele analyse aan op, alsof dat iets met Marokkanen en hun godsdienst te maken zou hebben. Dat doet hij om slinks in te spelen op de haat- en angst-zaaierij die Nederland sinds 2000 (Paul Scheffer, Pim Fortuyn) in zijn greep heeft.
  Want hij kan toch zelf ook weten, dat als je 15 roomblanke nozempjes in 1960 zou hebben aangesproken op de Amsterdamse Nieuwendijk, ze ook iets zouden hebben gezegd over “jouw politie”. Toch? Of de provos van een paar jaar later?

  Al te vaak wordt vergeten dat “integreren” een WEDERKERIG werkwoord is. Want het heeft geen lijdend voorwerp. “Elkaar aanspreken op integratie” betekent dus niet dat Piet PvdA met roos in de vuist buurman Achmed gaat kapittelen over diens gebrek aan “integratie”. Nee, het zou moeten betekenen, dat Piet en Achmed samen kijken hoe ze concreet hun omgeving kunnen verbeteren. Allebei een beetje inschikken en vooral profiteren van wat de een aan de ander kan bijdragen.

  Kortom, Beatrix heeft betere troonredes gehouden dan dit holle tekstje van de Kale Keizer.

 3. Op het ogenblik is alles wat de PvdA produceerd te beschouwen als open solicitaties op baantjes waarbij bewezen wordt gewillig uitvoerder van ultra rechts beleid te kunnen zijn , daarom zal dit kabinet ook de hele rit uitzitten …

Reacties zijn gesloten.